Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban Na Metin2 Pl

kozakgrom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro dostałeś musiałeś uzywać. Raczej nie da się im tego udowodnić bo to takie przymulone głąby.

Sproboj napisać tego Ticketa, pamietaj nie pisz chaotycznie, uzywaj interpunkcji, staraj się pisać powaznie to naprawde na nich działa.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

W ciągu ilu rozpatrzą ticket . A tak poza to nawet nie mogłem używać bo mam mac na systemie Mac OS X i odpalenie jakich kolwiek chackow jest niemożliwe sama kompilacja metka zajęła mi około tygodnia ;/

Opublikowano

hehe ja też dostałem bana za chaxy (odpaliłem em2 i miałem normalego metka bez moda odpalonego ) teraz zrobiłem dropka za 20 dni będę pływał w yangach xD xD xD xD xD

PS: (musze to wkleić)

1288887776_by_Aelreda_500.jpg

Opublikowano

A używałeś kiedyś?

Bardzo możliwe,że jakiś stary log im w ręce wpadł

.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Jak dostałeś bana za takie oprogramowanie,to na pewno go używałeś oni się rzadko mylą.Może dostali ss albo jakieś wideo. Jeżeli jeszcze raz użyjesz to pewnie poleci perm.

Opublikowano

Ja, podczas tych automatycznych banów, co "niby" na miech, dostałem perma ale na stare konto co miałem tam 20lv Ninja :D

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

Mój pierwszy perm to jak miałem boja i 56lvl.Dostałem bana z używanie multihacka na 3lata bo się skarżyło około 15 typa;p Teraz już nigdy nie używam;p

Opublikowano

Jak 1-wszy raz zaczynałem i dobilem 48lv z wyjebistym eq to mnie zbanowali jak chodziłem na DT z toporem i na hacku w jednej ręce trzymałem ;d

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

Teraz gram i mam około 78lvl i nigdy haxa nie użyłem.Nie chcę już używać bo jak ban poleci to będzie straszna lipa.Mam wyrypiste eq nie mogę go zmarnować:D Ostrzegam tych którzy używają hacków uważajcie na kapusi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

no niestety ja dostałem bana za nic można powiedzieć miałem odpalonego metka wszedłem w EA sprawdzić czy godziny wolne są wywalił mnie hs i po tygodniu sie loguje i Twoje konto zostało zablokowane. Czyli tak jakby za nic bo na tym koncie nigdy nie używałem hacków

Opublikowano

Dziś się kolegi pytałem i powiedział że dostał bana na archera 74lvl na s16 za exp na hackach (podobno biegał na sh ale na małej szybkości) i rzekomo mu go odbanowali ... nie wiem czy mu w to wierzyć czy nie ale napisał jakieś odwołanie w którym zamieścił iż dlatego tak szybko biegał bo użył fioletowe mikstury i ma zwinność m+ a tak nie było mi się wydaje że jeśli mieli by mu uwierzyć to by sprawdzili czy naprawdę użył tych mikst . A tak do tematu to ja bym napewno napisal jeśli nie grałeś na hackach żadnych i jesteś tego pewien to pisz . Nie mogą Ci tak bezpodstawnie banować postaci

Jeśli pomogłem daj +... xD

Opublikowano

Musiałeś dostać...

Fakt- Przymuły to przymuły, ale umieją węszyć ^^

Zdejmij HackShielda-Jest o tym pełno tutków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...