Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Aol 9.5 Nie Chce Sie Uruchomic!

Xerio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zainstalowałem sobie Aol 9.5 by zarabiać te SM instaluje zgodnie według tego poradnika

http://www.youtube.com/watch?v=9nVQww-r9hI

Gdy włączam aol wyskakuje mi takie okienko; zrzut1m.jpg

Gdy klikam nie aol wyłącza się a gdy klikam tak to włącza mi się to okienko

zrzut2q.jpg

Gdy klikam Restart Now komputer wyłącza się i włącza gdy już się włączy to otwieram aola i znów to samo.

Gdy klikam Restart Later aol wyłącza się bardzo proszę o pomoc.

Down zobacze czy zadziała jeżeli tak to masz gwarantowane limit + i 5*

Down Nic mi to nie dało ale masz +'sa za dobre chęci.

sygnature.png

Opublikowano

Właśnie przeinstalowanie programu nic nie da. A jak chce go usunąć to nic się nie dzieje więc ja już nie wiem :( Próbowałem różne programy do usuwania programów ale żaden go nie może odinstalować ;/

Opublikowano

a z którego korzystałeś ?? (Wymieniłeś parę. Zrobiłem na "Hotspot" Ale żadne SM nie doszły :( Więc nie wiem co się stało )

Opublikowano

@UP thx za odpowiedź :) Ale coś mi hidemyip nie działa Jak go włączam nawet google się nie chcą włączyć :( Laduje się i Ładuje i później nic. Proszę o odpowiedź

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Sory że odkopuje tematy ale mam taki sam problem jak pan w 1 poście pomoze ktoś jak skonfigurować hidemyip czy jakoś tak

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...