Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Soulju Zbugowana Postac W M1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram na Soulju, pojechałem na zakupy do niebieskich, kupiłem co chciałem i net mi mignął i mnie wywaliło. Teraz gdy próbuje wejść na postać, loguje się, lecz gdy wyświetli sie już m1 nagle jest relog i mnie wywala. Tak jest od ponad godzin. Zrobiłem drugą postać na tym koncie i działa wiec to chyba nie ban. Kto wie o co może chodzić?

Opublikowano

Jezeli bedziesz w "KOLKU" na rynku... na koniu to automatycznie Cie bedzie logac.... Sprobuj sposob moj.. Gdy sie juz laduje gra.. naciskaj ctrl+H za ktoryms razem powinno zaskutkowac.. to jesdyny sposob... albo wywolaj laga podczas gdy pokaze sie m1 i wtedy zejdz z konia.

Opublikowano

Może po prostu stoisz na środku rynku gdzie jest dużo ludzi i przeciążenia są.(nie wiem nie gram tam)

Spróbuj wbić na postac w godzinach nocnych 23:00++

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Mam ten sam problem i nie jestem na koniu;/.

Cóż, od 14 nie bylem na postaci...

Trzeba poczekać do 20+, n3o juz nie gra tam :).

Codziennie mi się buguje postać, walony bezprzewodowy net... ;/

Opublikowano

Ale są 2 ch? tak?

Zaloguj się na ch2 i po problemie, mi się często tak postać buguje i nie płacze tylko wchodzę na ch2, no ale jeśli na ch1 i ch2 masz buga no to tak jak koledzy mówili, godzina 23 i później.

hehe

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...