Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie Lubisz Czytać? To Coś Dla Ciebie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już wolę czytać niż słuchać audiobooka. Raz postanowiłem z tego skorzystać i naprawdę czytanie, a słuchanie to dwie różne rzeczy... Ogólnie nie polecam...

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

rzeczywiscie sluchajac tego wole czytac :P jak sie czyta szlifuje sie kilka chech:

1. Rozumowania czytanego tekstu (przydaje sie na testach z j. polskiego)

2. Bieglosc czytania

3. I w pewnym stopniu wplywa na bledy ort.

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano
rzeczywiscie sluchajac tego wole czytac :P jak sie czyta szlifuje sie kilka chech:

1. Rozumowania czytanego tekstu (przydaje sie na testach z j. polskiego)

2. Bieglosc czytania

3. I w pewnym stopniu wplywa na bledy ort.

Nie mam juz problemów tego typu, ponieważ chodze do klasy o profilu humanistycznym i wystarczy juz tych cwiczen. A co do strony to przydatna bo teraz bede musial przeczytac dddlluuggiiieee lektury, a nie wiem czy bedzie mi sie chcialo, wiec moze skorzystam :P

usunieta by MIKE

Opublikowano
Nie mam juz problemów tego typu, ponieważ chodze do klasy o profilu humanistycznym i wystarczy juz tych cwiczen. A co do strony to przydatna bo teraz bede musial przeczytac dddlluuggiiieee lektury, a nie wiem czy bedzie mi sie chcialo, wiec moze skorzystam :P

nie mowie tu o tobie lecz o ludziach z dyslekcja lub dla ludzi ktorzy chca pocwiczyc.. czytanie nie jest obowiazkowe ;)

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Jest to kwestia czy ktos jest tzw sluchowcem czy wzrokowcem, nie którzy ludzie zrozumieja to co przeczytali dopiero gdy przeczytają to na głos

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Ja osobiście uwielbiam czytać, ale niestety książki fantastyczno-przygodowe ;), a takie słuchanie... moim zdaniem i tak dużo się z tego nie zapamięta.

Opublikowano

Sorry że odświeżam, ale pisze że forum zostało zamknięte :blink:

Jak znacie strony o takiej tematyce jak ta w temacie to prosiłbym o umieszczenie ich tutaj ;)

usunieta by MIKE

• 3 lata później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...