Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Wielkie Starania Gm'Ów! ;P

gawronzzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Otóż expiłem dziś od 15 do 22.00 Na hackach nawet przy ludziach ( ostro ) I nie złapałem bana! :D. Czy gm'y naprawdę już olewają tego metka!? Lepiej dla nas :P

Dodam że nie expiłem na dzikusach . Expiłem w v2 Na szponach. Gdzie było dużo ludzi... tzn przejeżdżało ... :D

;p

Opublikowano

To nie gmowie tylko ludziom nie chce się zgłaszać,a ty się nie ciesz bo w odstępie 2tygodni można złapać bana...

xdeathx.png
Opublikowano

No nie wiem okaże się... Nikt nawet nie powiedział : ban! . LOL sh! xD. Tylko all expili jak zabici ;p ( bez zatrzymania się jak na bocie! xD )

;p

Opublikowano

Witajcie. Otóż expiłem dziś od 15 do 22.00 Na hackach nawet przy ludziach ( ostro ) I nie złapałem bana! :D. Czy gm'y naprawdę już olewają tego metka!? Lepiej dla nas :P

Dodam że nie expiłem na dzikusach . Expiłem w v2 Na szponach. Gdzie było dużo ludzi... tzn przejeżdżało ... :D

obys dostal bana zlodzieju :(

PS. nie ufajcie mu ani nie wdawac sie z nim w dyskusje ukradl mi konto woj 45lvl i jeszcze maila jakims cudem mi tez ukradl

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

ja przez całe użtkowanie darmowego em kiedy nie były darmowe 2 h dziennie tylko 24/7 wiele ludzi mowilo mi że mam bana :D a takiego nie miałem, miałem tylko za bluzgi :)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zdejmij troszkę % z warna Bardzo Proszę!

Opublikowano

Na czym ekspiłeś że nikt się nie kapnął? Chodzi mi o typ bota Jak brałeś na EM po grupce szponów bez żadnego SH to jak ktoś szybko przejeżdżał to jak miał zauważyć? :D

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

obys dostal bana zlodzieju :(

PS. nie ufajcie mu ani nie wdawac sie z nim w dyskusje ukradl mi konto woj 45lvl i jeszcze maila jakims cudem mi tez ukradl

No widzisz jak jesteś takim botkiem... To ... :P . Ja Ci nic nie zrobiłem . W dodatku postaci już nie ma. sprawdzałem w ranku. sam się o to prosiłeś

Nie expiłem na Bocie tylko na szponach z kmr i z tak zwanym dmg :D ( nie machałem bronią ... A stwory w koło dostawały)

PS. -'ujcie mnie.. Mi to WISI! ;)

;p

Opublikowano

No widzisz jak jesteś takim botkiem... To ... :P . Ja Ci nic nie zrobiłem . W dodatku postaci już nie ma. sprawdzałem w ranku. sam się o to prosiłeś

Nie expiłem na Bocie tylko na szponach z kmr i z tak zwanym dmg :D ( nie machałem bronią ... A stwory w koło dostawały)

PS. -'ujcie mnie.. Mi to WISI! ;)

Jakby ci WISIALO! to bys o tym nie wspominal :D

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Bana i tak wyrwiesz tępa szmato. Prędzej czy później. Jeżeli zgłoszenie zostało wysłane to mają na to 48h +/- , a nawet jeżeli nie, to logi serwerowe i tak Cię dopadną.

Już możesz zacząć płakać i bić matkę krzesłem, bo straciłeś już postać w przykrej grze - Metin2.

Opublikowano

Heh. Myślę że nie olewają, ponieważ był u nas na astralu GM oscuras a ja expiłem dropem w m2 i było pełno botów tych EM2 i Chińskich to szepnołem do niego i powiedziałem mu nicki tych botów 10 min potem nie było ani 1 bota, a nie wieżę że by tak nagle każdy skończył grać. Na astralu jest naprawde dobry gm. A to czy gm banuje boty czy nie to już jego sprawa

Opublikowano

pamietaj hs jesli nie jest zablokowany lapie logi i wysyla je do gf ... jesli gf cos na ciebie znajdzie to juz dostaniesz stala blokade konta

05962579050416538615.jpeg

Najlepszy Doping Kibicowski w Polsce ! Najlepsze Oprawy Meczowe ! Dwa Wielkie Słowa POLONIA BYTOMSKA

ARKA GDYNIA

Arka Wódka Polonia !

To co nie zabija wciąż wzmacnia nas

Daj -- Będę szczęsliwy

Opublikowano

GM Oscuras dobry ziomek też gram na Astralu.A wiecie co mnie rozwaliło jak z nim gadałem? To że pisze jak 12 latek xD też na boty nawalałem mu na szepcie i też pare odemnie zbanował i dziwne że ja nie dostałem bana :huh: bo expiłem obok botów na mh.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...