Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Keylogger?

Rychu94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak:

Ściągałem kilka rzeczy z różnych stron (jeszcze hacka nie miałem około miecha), ale podejrzewam, że mam keyloggera, jak to sprawdzić? Jak go usunąć? (ja sprawdziłem tak, tylko nie wiem czy to dobry sposób: Ściągnąłem ardamax keylogger, chciałem zainstalować i wyskakuje, że keylogger już zainstalowany.. no to raczej keya mam, pomocy)

Admin Cienia
Opublikowano

O głupiego keyloggera nie warto formatować dysku, przeskanuj na virus total, znajdź szczepionke i usuń.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Lub AVG anti rootkit - skanujesz, usuwasz i keyloger nie moze juz wysylac danych do "hackera" do tego avg antivirus i wszystko z glowy, gorzej jak antywr usunie ci plik systemowy niezbedny do dzialania systemu, wtedy format.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

jejku macie problemy tutaj masz Ardamax Keylogger Removal Tool.

Instrukcja:

Włączasz zaznaczasz tam co mozna i klikasz remove i cala filozofia po co format lol?

0843f39a24b9989d6267a90c39.png
Opublikowano

eh, jak biorę remove, i wezmę na ardamax keylogger żeby zainstalować (chcę sprawdzić czy nadal mam) to wyskakuje, żebym odinstalował starego, ale ja nigdzie nie mam zainstalowane ;/

Opublikowano

nie znam osoby, a udało mi się usunąć sposobem:

SKAN KOMPA NOD32 (nic nie wykrył)

ale w msconfig znalazłem podejrzaną nazwe, usunąłem, jeszcze removnąłem aklremover i już git

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...