Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankieta Na Temat :

InfoMode

ile punktów zdobyliście w Zombie Mode  

69 użytkowników zagłosowało

1. 1. ile punktów zdobyli?cie w Zombie Mode

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie było 6 głosów na 9000/10000 to jest nie możliwe spyclajnie tak napisałem by zobaczyć ile ludzi chcę się popisać najwiecej da się w granicach 7000/8000

Sam przeszedłem oczywiście na hackach i uzbierałem 6.984 poits Gratuluje tym którzy zagłosowali na 9000/10000

Opublikowano

A mi się wydaję że nie zrobiłeś tej ankiety po to by zobaczyć kto się chce "popisać" tylko po to żeby zrobić kolejny niepotrzebny, spamerki temat na forum aby nabić sobie postów.

Opublikowano

@UP

Nie da się mimo to nawet jeśli byś miał każdemu zombie Head to by było 7.574 poits (A po za tym to jest nie możliwe by każdemu trafić Head )

Ktoś tam z was napisał że zrobiłem by dostać posty i że nie chodziło mu o to zeby zobaczyć kto się popisał - owszem zrobiłem tą ankiete by dostać 100 posta , ale również chciałem zobaczyć jakie dzieci kukurydzy są w śród nas

Opublikowano

da sie da sie wiesz co sie nieda?! nasrac w stringi... xD ja przeszedlem cale na hacku 0 headow i mialem 5964 pkt heady sa x2 czyli by bylo ponad 11000 pkt takze wiesz.... a heady mozna zrobic wszystkim na czyms takim jak freeze zombie <_<

Internet:

Netia Download - 6878 k/s Upload - 409 k/s

PC:

Windows XP, SP3, x32 bit, Procesor: AMD Athlon 64 Processor 3500+ 2.21 GHz, 960 MB RAM, Karta graficzna zintegrowana NVIDIA GeForce 6100

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...