Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

triki na BK na www.red-mu.pl

razor007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem gram na w/w serverze i jest tam wielu BK full a nie liczni znają różne triki dzieki którym szybko killają inne fulle ;/ w tym mnie ;] i mam prośbe podajcie kilka naprawde mocnych trkikow( nie combo) np z TS co sie jeszcze dodaje czy naciska zeby TS byl silniejszy od TS przeciwnika tak jak to inni robią i są o wiele silniejsi... prosze pomózcie..

z góry thx

Opublikowano
Mam problem gram na w/w serverze i jest tam wielu BK full a nie liczni znają różne triki dzieki którym szybko killają inne fulle ;/ w tym mnie ;] i mam prośbe podajcie kilka naprawde mocnych trkikow( nie combo) np z TS co sie jeszcze dodaje czy naciska zeby TS byl silniejszy od TS przeciwnika tak jak to inni robią i są o wiele silniejsi... prosze pomózcie..

z góry thx

zobacz program ExtanitorSW powinnien dzialac dal bym link ale niechce mi sie szukac tego w gogle znowu.... PS(nowy ststem) i wiesz anty virusa musze jeszcze zainstalowac :)

narutot.png
Opublikowano
zobacz program ExtanitorSW powinnien dzialac dal bym link ale niechce mi sie szukac tego w gogle znowu.... PS(nowy ststem) i wiesz anty virusa musze jeszcze zainstalowac :)

mam 1 pytanie do ciebie ^^

po co wypisujesz hacki ktore nie istnieja i mowisz ze sa bardzo dobre ^^

Znawca
Opublikowano

Większość zależy pewnie od seta. Jeśli masz seta+13+28 przeciwko setowi +13+28+ref+dd+dsr to raczej masz 0 szans ;]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

są pewne bugi które powodują szybką śmierć jednym z nich jest z daleszej odległości naciśniecie 2 skili cyclone i szybko przłączenie na ts - powoduje to lag i bicie przez cały okres biegnięcia bijesz kolesia z ts a on tego niw widzi.

Pozdro

Opublikowano

Może też małe wzmocnienie potkami Soul i Bless ?? Wkladasz Soul lub Blessa do pralki i juz 1 Bless 10 potkow to samo z soulem Blessy daja 20 % dmg a soue speeda :P Uwiesz mało osob z tego korzysta a bardzo skuteczne

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

PoS i PoB dziłają tylko na CS dużo daje na Red-Mu nietoperz oraz cały plecak win ;p

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam all

Mam pytanko, gram na takim serwie, gdzie nieliczni wiedza o trikach do niego. Chcialbym poprosic o jakas rade. Poniewz jak np. mam duela, on ma full staty, ja mam, mamy sety fo, ale jak go bije to sie regeneruje..... i nie moge go zabic, mam lepszy set od niego, on nawet jak sciagnie set to go nie zabije, bo nawet 1 paska mu nie odbieram.

Opublikowano

AG potionki. 3 takie potionki regenerują całe HP i SD :E.

NIL:

[||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||] = 0%

Cytat miesiąca nr1

- Poproszę lody
- Jakie?
- No takie normalne
- Czyli?
- No te w takim kształcie *staruszka rysuje palcem w powietrzu coś na wzór jajka*
- Co to za kształt?
- No... yyy... apokalipsy

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jest trik dla BK ale pewnie kazdy go zna (RYM ^^) Najpierw skill broni(cyclone) pozniej szybko Death Stab i pozniej szybko albo Twisting Slash albowiem Rageful Bow :) i masz fajowy hit :) A i co najwarzniejsze aby go urzyc musisz miec ukonczonego questa u Marlona :P

narutogangsearchui4.jpg

Opublikowano

@UP, tak jasne. 50 GM'ów ^^

Trzeba mieć takie 2 specjalne itemki do założenia i 3 specjalne itemki, które będą potrzebne podczas walki. Do tego zręczne palce, oraz fo staty i trick gotowy.

NIL:

[||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||] = 0%

Cytat miesiąca nr1

- Poproszę lody
- Jakie?
- No takie normalne
- Czyli?
- No te w takim kształcie *staruszka rysuje palcem w powietrzu coś na wzór jajka*
- Co to za kształt?
- No... yyy... apokalipsy

Opublikowano
Te combo co bylo @UP

To za jakies 50k wejdzie na full statach z tego co pamietam :P

Ale mozna kombinowac =D

combo na full ststach 50k ? T_T omg licznik przy combie sie obraca juz przy kilkudziesieciu rr max to 65k mozesz czasem ujrzec i 5k a tak naprawde jest to 65kx3-4 lub wiecej.. +5k :)

6683127cv4.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam zgadza się istnieją jakies dobre tricki Przynajmniej na Smilemu duzo BK je zna i nikt z nimi nie ma szans Ten sam set te same staty nawet opcje z joh wbite i czlowiek pada na hita. Może wiecie coś wiecej to proszę o jakieś info

Opublikowano
kombinacje skilli debilu i to ty rusz glowa tepaku...2 skile odpowiednio uzyte po sobie i bk full gf+max set+dd7 pada na hita...nie masz mozgu to sie za to nie bierz bo za 100 lat nie zrozumiesz^^

tepaku jestes tepy i to ty rush glowa debilu .. jakos cie jechalem na Smile , ale Ty sie wkuryles i odpaliles SG i uwazales , ze jestes taki PRO downie teraz wbij na Smile idioto i ci zrobia z mozgu sieczke palo

panowie otrzymuja bana na 24 godziny... i aby mi sie to nie powtorzylo

ich posty kasuje aby dalej tego nie ciagneli ^^

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

hmm rzeczywscie ten bug istnieje dzisiaj sie o tym przekonalem jak bk na max statach zabijal na hita bk max staty z setem fo+ dd7% w all itemkach

a tamten mial tylko wingi 3 lvl na sobie+bronie+bizuterie i nie padal nawet na kilka hitow ;P bardzo dziwne moglby to ktos wyjasnic ?

jezeli moglby ktos wyjasnic na czym polega ten trick i co jest wymagane bylbym bardzo wdzieczny na priv lub tutaj

z gory thx ( i nie mam na mysli combo gdyz gram w mu kilka lat i mam pojecie o tej gierce lecz z tym trickiem 1 raz sie spotykam i nie moge uwierzyc ;P )

6683127cv4.jpg
Opublikowano

witam gram na takim servie gdzie tez jest 2 takich kozakow co klada kazdego w 2 sekundy oczywiscie kazdy chodzi mi o BK max staty set FO DK+13

jeden koles mowi ze to jakis Visual ze do tego potrzeba pare przedmiotow i twierdzi ze tylko grastka osob zna ten trick dla BK

jesli ktos zna cos na ten temat prosze o jakies wyjasnienie nawet zaplace :)

bardzo mi zalezy zeby im dopiec :)

dziekuje pozdrawiam ogolnie jak ktos zna cos dobrego dajcie znac

combo

bug DMG TS+DS znam

skill z dalszej odleglosci tez znam i na TS

ale oni robia cos innego jakby walili z samego TS tylko....

czekam na odpowiedzi

Opublikowano

a nie przyszlo ci do glowy ze uzywaja hackow:P?z tego co wiem na tym serwie sa ag poty z ktorymi bardzo ciezko kogokolwiek ubic...a jesli bija kogos na 1-2 hity w kilka sekund to sa hacki bez watpienia jakikolwiek kit by ci wciskali...a serwer to futuramu i to bardzo tam prawdpodobne bo admin wogole sie tym nie zajmuje i kazdy robi co chce

ps:gralem na smile i wiem jak wyglada sprawa z tym trickiem

Opublikowano

Visual Lag-Jest dobry lecz ma swoje wady jednym z nich jest to że z visuala nie możesz bić na cs ^^ Do tego w visualu chodzi o to że ty bijesz przeciwnika walisz mu a on dopiero po chwili cie widzi on widzi tylko np ts lub jakis inny skill i padasz :P Almighty możesz mi podać twój nick na SmileMu?? :P

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Kto chce mozemy sie spotkac na serwerza na którym aktualnie grywam, naucze jak zabijac na 1-2 hity z statami 32k lub 64k bez roznicy. (BEZ CHEATOW oczywiscie ) znam każdy rodzaj "lag" ataku który zabija bardzo szybko lecz tylko zwykłych playerow z normalnymi setami

(ciezko ubic f.o max stat bk w zaleznosci ile dany serwer dał takowemu HP) pozostaje tylko lag combo ^^ sekretna bron ;p, a tak w ogole to normal

combo tez nie problem jak ktos wyzej napisal... na 32k statach robie z 3 "comba" na sekunde... Wystarczy mega wyczucie, trening i oczywiscie dobrze dobrane skille...

Spędziłem 2 lata na pewnym znanym serwerze jako gm i na full statach nie majac co robic trenowałem sobie combo na takich "predkosciach" az zaczynało wychodzic tak ze robilem non stop combo 3 na sekunde przez 15 min az palce piekły :P

Moje gg: 5512599 ( po godzinie 18 )

Chętnie naucze jeżeli ktoś ma ochotę.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

O red Mu, jak miło ^^ ehh stare dobre czasy ;].

Co się dziwić ? forum Cheaterów to wiadome że cheatów używają ^^. dobra do rzeczy :P

Po 1. jak gościu jest daleko wbij sobie VB -> visual buga

Kręcisz TS (cały czas trzymasz prawy) potem szybko na gościa cycek, i szybko TS+DS wbij, żeby im zjadło pół hp. to po 1 ;]

Po vb zrób Combo, w czasie VB też można ale trudno jak na nowicjusza, nie sądzę że nim nie jesteś tylko pewnie tego nie znasz, więc wiesz :P

Po 2 primo. zrób sobie dino buga, nie muszę chyba tłumaczyć? nie wiem czy tam to działa bo dawno tam nie grałem ^^

po 3. Wypij sobie Ale, zrób imp buga (Jak coś PW)

Po 4. Secik jaki masz ? Low def = high ref co jest ważne na pvp, ale kicha na CS jeżeli o to chodzi

Ps. Kombinuj z combem, zaczynając combo polecam lekko przytrzymac Cyc i potem szybko TS i DS, jak je zrobisz szybko kopnij Cyc+ds+ts, i zakręć samym TS.

Jeszcze możesz kombinowac robiąc bardzo szybko TS+DS, bardzo łatwo opanować, a czasami potrafi jebnąć takiego lagga że padasz z full/połową hp na pysk (Widać na pt ;])

Ps. Lag combo ? chodzi Ci o wcisnięcie bardzo szybko danego comba zaczynając od cycka żeby gościu się zaczął bujać? tzw. CRASH

Zabici wrogowie lubią się rozerwać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...