Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza MMORPG 3D.

Aciek666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Powstało sporo takich tematów, i chciałbym teraz dowiedzieć jaka jest najlepsza według Was.

Nie może być sam tytuł gry ! Musi być uzasadniona odpowiedź!

LIMIT: 4 GRY MAX.

Lista gier:

To jest ukryta treść, proszę

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Cabal Online-jestem modem,poza tym wiele możliwości prowadzenia postaci a gra w miare wyższych lvl i rang jest ciekawsza i zabawniejsza.

Knight Online-gierka przyjemna i dosyć ciekawa z nie najgorszą grafiką,grałem trochę i co dziwo nie znudziła mi się i może kiedyś planuję ponowną grę.

Xiah Rebirth-grałem w Xiah,bardzo mili ludzie,grafika może nie najlepsza ale nie kuje w oczy.mili ludzie i możliwość oswajania potworków (byka na psie kości xD)

Regnum Online-moja jedna z pierwszych mmorpg.Hmm co tu dużo mówić,są niedociągnięcia np zawisłem na wodospadzie ale jest wielu miłych polaków,z kilkoma ciągle utrzymuję kontakt,gra nie jest zbytnio monotonna.

Silkroad Online-Gra urozmaicona i ciekawa.Boty są ale miejmy nadzieję,że coś z nimi zrobią.

Opublikowano

hmmm Warrock to tez MMORPG ??

a tak poza tym to Silkroad poza tym ze jest w nim duzo botow z ktorymi zaczeto walczyc to ma bardzo fajnie zbudowany swiat duzo potworow lagi nie sa az tak porazajace, duzo skilli broni... i wg jest zajebista

dwislakrakow88810.jpg

w320.png

Po 1000 poscie zaczynam udzielać sie na forum

Spam Connecting People
Opublikowano
hmmm Warrock to tez MMORPG ??

a tak poza tym to Silkroad poza tym ze jest w nim duzo botow z ktorymi zaczeto walczyc to ma bardzo fajnie zbudowany swiat duzo potworow lagi nie sa az tak porazajace, duzo skilli broni... i wg jest zajebista

Za dużo męczenia się.

LIMIT: 4 GRY MAX.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

• Dodaj nową pozycję...