Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Podmiana Muzyki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Mam nowy problem ,gdyż podmieniłem pliki z folderu BGM i niby muzyka nowa jest ale zajebiście cicha :(

Gdy tylko włączysz client to jest ok, przy wyborze postaci też ale w grze się pierdzieli i albo nic nie gra po 10 sekundach albo gra ciągle ale bardzo cicho.

Proszę nie pisać ,że złe pliki albo że muzyka nie jest ustawiona bo ustawiałem wszędzie na maxa !

1325607230-U48159.gif

Opublikowano

To jest zryte , ja dałem plikowi metin2.cfg atrybut tylko do odczytu i głośność ustawiłem na 4 albo 5 nie pamietam .

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

Mam na 5 ustawione :) Nie wiem o co w tym chodzi , dam 9 i sprawdzę :D

Edit--->

To samo :( Muzyka podmieniona jest dobra bo normalnie na kompie, mp3, ipodzie i telefonie działa :P

A zastanawiające jest to że przy włączeniu clienta działa i to samo przy wyborze postaci później sie jebie ...

1325607230-U48159.gif

Opublikowano

Też tak mam, zawsze możesz przekonwertować ustawiając bardzo wysoką głośność, tylko to może trochę popsuć jakość.