Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bug] Szkatulki Z Eventu - Rozwiazanie

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Wiem, ze zaraz bedzie wiele pytan i problemów typu "czemu mi nie dropia szkaty?" więc postanowiłem dla was napisać mini tut dotyczący tego błędu. Jest to male zebezpieczenie przez serwer aby gracze posiadajacy starsza wersje gry nie mogli dropic szkatek. A wiec oto rozwiazanie (bardzo proste):

1. Zrob kopie zapasowa wszystkich modyfikacji clienta ktore masz zainstalowane
2. Spatchuj i storrentuj metina, zaczekaj az sie poprawnie uruchomi.
3. Wrzuc wszystkie pliki ktorych robiles kopie (chodzi mi o pliki PC z dmg, waithackiem, pc hackiem itp). Pamietaj aby wylaczyc przed tym torrenta.
4. Uruchom gre i ciesz sie dropieniem szkat.

Stworzylem ten temacik aby nie bylo tematow typu "problem z eventem" lub pytan w/w. Jesli was kicka, loga lub nie laduje sie gra - zainstalujcie i storrentujcie metina na swiezo, nie wrzucajcie kamermoda bo wszystko spiepszy.

Oto gotowiec - kamermod + najnowszy patch (hshield). Wrzucacie to do folderu z metinem i wszystko bedzie chodzic :)

http://www.speedyshare.com/files/25131936/Metin2mod_pl_11112010_with_hs3.rar

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/53d89a83fbd30cea9deb1e636440dd81ed7dc939

Skan by Joaquin Phoenix

@EDIT

THX :) Nie mialem czasu dodac :)

Opublikowano

raczej żaden to bug xD Przecież wiadomo, że trzeba spatchować metka i storrentować na event, no chyba, że tylko dla mnie :D Lepiej byłoby jak dałbyś [TuT] jako przedrostek, bo raczej bug nie ma tutaj nic do gadania :D

Opublikowano

Tylko że ja mam taki problem nie mogę odpalić metka normalnie bo torrenty mi się nie chcą załadować i musze mieć obejście. A jak wrzuciłbym najnowszego hshielda i odpalił metka z kamer moda dalej będzie kickać ??

Pozdro dla wszystkich użytkowników mpc forum

metin2d.png

Opublikowano

A jak ja nie mam żadnych haków zainstalowanych i mam i tak ten problem bo już od 4h mi nic nie leci..

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

@ Warriot Zawsze trzeba trzymać instalator do Metina, ewentualnie mieć folder metina,w którym się nic nie robi... Najlepiej jest zainstalować metina, spatchować, storrentować i git, a jak ktoś nie ma to musi ściągać od nowa intalator :P

Opublikowano

Hmmm na metku z 2010 patchowanym na zaden serwer nie moge wbic tzn moge na endiurion only@!@

co jest? moze metka z 2008 albo jeszcze raz tego z 2010?

jaki sciagac?! pomozcie! ;d

Opublikowano

Misiekantos253 a ty sprawdzałeś czy na tym hshieldzie i kamer modzie dropią ci szkaty?

Edit: Dobra już nie mam pytań. Szkaty dropią. leci+

metin2d.png

Opublikowano

Misiekantos253 a ty sprawdzałeś czy na tym hshieldzie i kamer modzie dropią ci szkaty?

Edit: Dobra już nie mam pytań. Szkaty dropią. leci+

metin2d.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...