Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Elite Dekaron

bobolbk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie niechce mi sie odpalic dekaron ?? nie wiem moze jest to spowodowane ze mam zainstalowanego Global Dekaron ??

Opublikowano

Mam ten sam problem tyle, że ja nie mam global dekaron.Ściągłem elite dekaron, zainstalowałem, zpatchowało się i gram potem wyszłem z gry i wyłączyłem kompa a gdy włączyłem kompa, odpaliłem grę naciskam PLAY i nic, gra się nie włącza.Jest ktoś w stanie pomóc nam ?? PROSZĘ to mój pierwszy priv :)

REGGAE! < 3

Opublikowano

Moim zdaniem to trzeba reinstallnąć grę, jak nie pomoże piszcie do SylverWolf, a jak ona nie pomoże to na forum Elite ^^ Ja bym spróbował reinstallki jak na razie

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

wiem ze ten temat jest nieco stary ale mam problem z elite dekaron mianowicie gdy wlaczam lanchera wszystko sie ladnie sciaga ale przy ostatnim pliku wyskakuje error i jest patching failed .. nie wiem co z tym zrobic . licze na dobre i owocne pomysly ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...