Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Bug Gp ?

Omek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eh mam takie pytanie .

Czy to jest możliwe aby posiadać 8 mln GP ?

Ogólnie jak widzę wiele osób podskoczyło z kasą .

Może to jest bug ?

beztytuuop.png

9368_gold.png

Opublikowano

Jest jakiś bug na GP podobno - ale za to lecą bany (od razu mówię że nie wiem jak się go robi ...)

Był kiedyś taki temat już.

Opublikowano

8 mln to normalna kwota - jeden gp hazard i masz 1mln, a mei - 50k. Jak kupujesz jakiś czas to nazbierasz.

Kiedyś był bug, ale już naprawiony.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Od kąd gram w CA i kupuje gp hazarda , to nigdy nie udało mi sie dostac nawet 40 k a co dopiero 8 razy milion ;/ Mnie sie zdaje , ze to jakiś big nx noob

Opublikowano

Z Gp hazarda mi dropło najwięcej 10k, jeżeli to jest bug to zajebisty, ale to jest niemiec , a co widzę niemca to prawie każdy to nx noobek. Więc trudno rozkiminić czy to bug.?! unsure.gif

dópa!

Opublikowano

gosc w ciula wali ...

jak mozna miec 3 mln expa za trening...

a jeszcze do tego ze nie ma takiego moda....jakby nawet byl to tu by bylo w ciul tematow o tym modzie....

poszukaj na mpgh,gordonsys to nzajdziesz ja napewno moda nie dam bo odrazu detected sie zrobi

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

poszukaj na mpgh,gordonsys to nzajdziesz ja napewno moda nie dam bo odrazu detected sie zrobi

Jak chcesz pierdolić głupoty, to idź sobie na samosia.pl albo jakiś inny tępy portal internetowy ...

Opublikowano

3 mld GP za grę w jakimś tam modzie .? tak tak a może od razu 4145124.?

Wszystko możliwe iż koleś miał fuksa i trafiło mu się to z GP hazard

Witamy z powrotem Lenarta :]

9368_gold.png

Opublikowano

Jak chcesz pierdolić głupoty, to idź sobie na samosia.pl albo jakiś inny tępy portal internetowy ...

ze co?? ze pierdole glupoty??

jak kupie karte graficzna to nagram o tym filmik bo jak bym teraz nagral to by nic nie bylo widac.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

ze co?? ze pierdole glupoty??

jak kupie karte graficzna to nagram o tym filmik bo jak bym teraz nagral to by nic nie bylo widac.

Ustaw sobie Full HD w ustawieniach to filmik wyjdzie bajeczny

9368_gold.png

Opublikowano

Wykupił sobie postać za nx na 90 dni i dostał pewnie 100k GP to jedno. Jest to NX gracz więc kupił sobie pewnie z 30 GP Hazard i dropło mu 8x1mln GP. Co to jest dla Niemców 30k NX hehe, jedno doładowanie na komórkę... Jak by był mod na ten training to raz dwa byś dostał bana. Jak ktoś zdobywa nagla 1mln GP to od razu Nexona bierze go na skan i patrzy czy miał GP hazard. Jak nie to patrzy logi i BYE BYE. Mody zmieniają tylko textury w mapach, broniach itp., więc jak byś chciał dostawać 3mln GP za training to byś musiał w serwerach Nexona pozmieniać nagrody...

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

Opublikowano

Tak to prawda .

Niemcy mają kasę szaleją z NX.

Miał szczęście trafiło mu się 8x Mln Gp

Ok Enzil aby ten temat nie przerodził się w spam zamknij go .

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...