Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Psg - Ai_Aw

miton

Broń dla snajpera  

43 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która bro?

• PSG
      32
    • AI_AW
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zdecydowanie PSG ja mam obie bronie i AI AW jest do bani trzeba strzelic 2 razy w cialo zeby zabic i powoli sie przeladowuje a PSG zabija przewaznie za 1 razem

miton lubi to
Opublikowano

Psg jest Zajebi... na cqc ale na uo tez się sprawadza ale jest najlepsze na cqc a ai aw to na uo i bg tylko jak pomogłem daj -

miton lubi to

ZBIERAM -

ProLis®

Opublikowano

swego czasu PSG została okrzyknięta najlepszą bronią snajperską w WR ( chodzi o te bronie co można kupić normalnie - nie aw50f itp) - dla wprawnego snajpera nie ma celu którego nie można osiągnąć!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

psg lepsze nie ma co.

Zdecydowanie wygrywa.

Nauczysz sie grac i nie ma mocnych wtedy ;p

Na CQC oczywiście, bo al aw jest lepsze na duzy dystans

Ja Ci moge udowodnić ze wygram z ai aw na dużych dystansach ;p jak sie potrafi grać psg;p RMCF1902

37397.jpg

Opublikowano

Polecam psg aiaw jest jak m24 tylko head na shota chociaz gdy chcesz cwiczyc skille to lepsze aiaw .Ja mialem promo na aw50f na 7 dni zle mi sie z tym gralo wgl nie zabijalem gdy padl kupilem aiaw gralem dlugo i dobrze bylo potem kolejny promo na aw50f i juz nim rzadze najpierw kup aiaw wycwicz skille potem kup psg i rzadzisz

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek tekstu).

Opublikowano

Według mnie PSG. Jest szybsze, celniejsze i ma większy demage na CQC

Jeżeli lubisz grać na BG to weź Ai AW bo o ile się nie mylę może przebić szybę auta :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...