Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ai-Aw Vs Psg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze was użytkownikow mpcforum o wielka szczerosc chcialbym wiedziec co kupic albo Ai-Aw Albo psg doradźcie i napiszcie dlaczego np. psg albo ai-aw jest lepszy prosze o wielka Sczerosc!!! daje Plusy +++

i skoro ai-aw jest o jakies 12k drozszy to tez niby czemu gorszy i ma 100% damage omg te bronie na war rocku w item shopie chyba all zle pisze a tak wgl niewiem czy brac psg bo mocno odrzuca ale bierze na hita a ai-aw niby nie bierze na hita ale niby malo odrzuca :P

Poprzez Łonki i Trawniki popierdala myszka miki a tuż za nią donald ciężko sapie,Czekaj kurwo ja cie zlapie .....+ poprosze =D

Opublikowano

a ja powiem tak.wszystko zalezy gdzie grasz.

CQC

tu polecam ci PSG jest szybciejsze czyli mozna wykonac szybsza serie strzałow na malych mapach.PSG przewaznie zabija na strzal ale czeba celowac wyzej korpusu(wyzej klatki piersiowej)

BG,UO

tu polecam AI-AW jest to bron dobra gdyz z tego co mi wiadomo mozna zabijac nia graczy przez szyby samolotu lub samochodu.bron ma 100% dmg co znakomicie spisuje sie na dlugi odleglosci.to bron zdecydowanie na duze lub tez bardzo duze mapy

tyle mam do powiedzenia od siebie

pozdrawiam cie i zycze milego wyboru

DAWID

Opublikowano

ai_aw nie przebija szyb, przebija je aw50 którego nie ma item shopie.

grałem jednym i drugim i powiem tak - psg jest trochę kombinowania zwłaszcza na odległość (trzeba celować nad głową żeby ustrzelić heada) ale na mały i średni dystans lepsze od ai_aw, szybsze i zwykle łapie na jeden strzał (znaczy zabija).

ai_aw - psg wydawało mi się lepsze od niego. to ma ten plus że strzela prosto (bez kombinowania), ale to 100% dmg można włożyć między bajki.

lepiej weź psg - tańsze, fajniejsze i do tego dodatkowy magazynek dokup. i tak wyjdzie mniej niż za ai_aw.

signgen.gif
Opublikowano

tak ale psg mialem i wiem ze ostro odrzuca a ai_aw niemialem jeszcze ;(

Poprzez Łonki i Trawniki popierdala myszka miki a tuż za nią donald ciężko sapie,Czekaj kurwo ja cie zlapie .....+ poprosze =D

Opublikowano

A gdzie grasz najczęściej

21f0dgn.jpg

Opublikowano

ja radze PSG

gralem psg jak i ai aw powiem szczeze na cqc ona jest dla mnie do dupy ja ci radze PSG z tego wzgledu ze bierze za hita, mozesz sie skarzyc ze nie jest celna ale na takie odleglosci jak z jednej strony planszy na druga to jest swietna o ma jeszcze jeden wielki + jezeli duzo grac na marien, jak kolesie wala zza desek to wlazisz na balkon i rzez szczeline w pudlach z PSG trafisz jak nie za 1 razem to za 2

ja ci radze PSG o i co do tego odzutu to nie nazekaj snajpy to nie sa maszynowe karabiny i zanim wystrzelisz 2 pocisk juz ci opadnie lufa na wczesniejsza pozycje a wszystkie swoje wady nadrabia szybkostrzelnascia

to tylko i wylacznie moje zdanie i nie pisac postow typu "co ty idioto wypisujesz"

Losiu zgadzam sie z toba

Opublikowano

ai-aw to badziewie xD mam je camo i już wole z m24 walić niż z tego na cqc to 100x gorsze od psg, z ai-aw jak się wychylisz to nie trafisz na 100% bo zniesie, na uo i bg nie gram to nie wiem

fs.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...