Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AimPoint Sniper

WINOS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ustawiamy jak dusza zapragnie, klikamy START i gramy + Celownik.

Chwilowo nie dostępny wrzucę, za jakieś parę godzin.

Na 100%

Download:

Mediafire (sorry, że tak długo musieliście czekać, ale robota czeka...) Mediafire

"Alea iacta est!"

Opublikowano

A ty Winos kurwa masz reporta w 3 dni prawie 100 postów ja tu siedzę miesiąc i mam 130 prawie kurwa mać. Mam do ciebie żal bo spamujesz hackami nie działającymi i jesteś wielkim noobem. Niedawno kurwa widziałem temat PSG Crosshair i huja mówisz że wrzucisz za 6h czy ileś i po huj ci to?? Zamiast tego croshaira wrzucić jak będziesz miał to nie kurwa musisz spamować bo ja chcem Warrock Private oh oh dajcie mi go a tak na prawdę na niczym się nie znasz ani na WR ani na tworzeniu robieniu hacków. Idź dziecko do szkoły bo mnie wkurwiasz-.-. To tyle co mam do powiedzenia na twój temat.

@Pilarix Racja po huj on ten temat zakładał jak nie ma crosshaira jeszcze? Wysyłam raporta.

222pac.gif

'Nawet w ciemną noc, każdy dzień jest odpowiedni. Żeby nawet gdyby niewiadomo jak jest ciężko, trzymaj głowę w gorze...'

Tupac Amaru Shakur [*]

Opublikowano
A ty Winos kurwa masz reporta w 3 dni prawie 100 postów ja tu siedzę miesiąc i mam 130 prawie kurwa mać. Mam do ciebie żal bo spamujesz hackami nie działającymi i jesteś wielkim noobem. Niedawno kurwa widziałem temat PSG Crosshair i huja mówisz że wrzucisz za 6h czy ileś i po huj ci to?? Zamiast tego croshaira wrzucić jak będziesz miał to nie kurwa musisz spamować bo ja chcem Warrock Private oh oh dajcie mi go a tak na prawdę na niczym się nie znasz ani na WR ani na tworzeniu robieniu hacków. Idź dziecko do szkoły bo mnie wkurwiasz-.-. To tyle co mam do powiedzenia na twój temat.

@Pilarix Racja po huj on ten temat zakładał jak nie ma crosshaira jeszcze? Wysyłam raporta.

No i co Twoja wypowiedź wnosi do tematu??, tyle co piernik i wiatrak? tyle samo liter??:>

Jak będzie to (download) niech KAŻDY da edit, nie nowy post...

"Sygnatura może zawierać

* dowolną ilość obrazków

* dowolny rozmiar obrazków(w sensie wielkość??, czy rozmiar mb,kb?)

* dowolną ilość adresów URL

* dowolną ilość linii "

Wasz błąd :)

szyszolew.jpg

Opublikowano

Bez sensu że dodałeśten temat ... Skoro za pare godzin to wtedy zrób nowy temat a nie tutaj kurde i piszesz że za pare godzin - lamerstwo ...

Opublikowano

Kur** koleś wieź mnie nie wkur**** dałem jeden hack który jest wyśmienity nie mają żalu tylko ty taki pajac w czapeczce i kozakujesz, lepiej się nie unoś!!

Już daję linka, chyba ja mam robotę, a nie tak jak ty, siedzisz przed kompem, bo to twoje całe życie, a do szkoły, roboty to ch***!

I nie w 3dni tylko w tydzień i nie pier*** jak nie wiesz!

Zresztą co cię to interesuje.

"Alea iacta est!"

Opublikowano

Winos! Władzioo ma rację.W ciągu 5 dni nabiłeś 100 postów. Za miesiąc będziesz miał 1000 postów ! To prawda to nie są żarty przestań spamować tak bo wyśle skargę na ciebie !

Gg 828754

Hackuje na Poland server ! I co mi zrobisz ? Gówno mnie to obchodzi ,że mieszkam w Polsce !

Niemcy i inne kraje też chcą pograć (są też ludźmi a nie "nie hackuj na poland") Niemcy też mają hakerów !

Dasz mi bana za to ? Ch** mnie to ! Zrobię nowe konto !

Nie piszę poprawnie po Polsku.Co cie to jak ja pisze? mój interes !

Opublikowano

Ja pierdole. No i co z tego, że tak szybko 100 postów nabił? Bynajmniej coś wrzuca.... No może nie zawsze jest super, ale widać, że się stara. a Wy tylko tu siedzicie i macie pretensje o wszystko/ za wszystko...

• Dodaj nową pozycję...