Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Help Nie Moge Odpalic Last Chaos

Marcin862Max

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z uruchomieniem gry MMORPG Last Chaos PL

Gdy włączam gre jest wszystko ok aktualizuje sie all jest cacy. Ale kiedy wciskam START wyskakuje duze okno od gry cały czas jest ono czarne i zaraz po nim wyskakuje okienko z napisem Sedn Erorr raport? pod tym jest tak i nie. Zaraz po tym okienku wyskakuje następne z napisem

Microsoft Visual C++ Runtime Libary

Program D:\GRY\LastChaosPoland\Bin\nksp.exe

This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.

Please contact the application's support team for more information.

i wyłącza mi okno od gry. Ściągałem pare Nksp.exe z neta i nic nie pomoglo wujek google tez nie pomógł więc zwracam się do was przyjaciele, prosze o pomoc.

Z góry dzięki

Opublikowano

bardzo prosta sprawa. Nie wiem czy uda się dokładnie wytłumaczyc. Sciagasz windows unlocker. odplasz normalnie LC. Gdy pojaci sie okno logowalnia minimalizuejsz gre i usuwasz plik o ktorym pisales. znajduje sie on w glownym folderze z gra. USUWASZ GO ALE MUSI TO BYC TEN KTORY MA 0kb. Po usunieciu logujesz sie normalnie do gry i wszystko dziala. Jesli to musisz po przejsciu do nowych okien minimalizowac gre.

Mam nadzieje ze pomoglem jesli nie rozumiesz o czym mowie lub chcesz zebym Ci tlumaczyl krok po kroku dokladnie co i jak to pisz na gg 23323263

titan.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...