Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arcaniamt2 [Dedyk] [Pl] - 10.11 Świeży Serwer

Pastor.Cris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer powiedziałbym że fajny, ale patrząc na taki tani IS i to że wogule jest 6-7bon i że jest tylko w is to aż sie odechciewa patrzeć na taki szajs

Opublikowano

Nie spamujcie. Warny już poleciały.

Off to off, z tego co wiem to pisano o tym w grze, c'nie?

Więc poczekajcie łaskawie, jak chcecie to się zrobi dyskusje, jakiś ład by się przydał.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

serwa wylaczyl a teraz co robi hmm?

fajny serw ale chyba zaraz padnie

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Loguje się przez launcher i wbija "proces logowania trwa"( tam jakos inaczej pisze) i wyłącza sie metin;/

Odinstalowałam i zainstalowałem ponownie metka i to samo ;/ wie ktoś może o co chodzi?

Aa.. teraz przeczytałam że off:d

@ 6 i 7 bon w is.. NQ, przylezie bogaty noobek i na 55lvlu pociśnie top 1..

Opublikowano

Cunooo cudeńo:) . Piekny server polecam w 100%. Koncepcja serwera dobrana na 1000000% poprostu. SERWER 5/5 POLECAM.

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Przepraszamy za niedogodności, odkryliśmy parę błędów, osoby, które używały tych bugów zostaną zbanowane. Serwer wystartuje za 10-15minut. Wstrzymajcie się.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Na razię sprawdzam jak się gra na launcherze.Zapowiada się fajnie.Oczywiście nagrodziłem + , już nawet za samą reklamę , starannie wykonaną.Ale zapowiada się fajnie , 30lvl w TOPce , kamyki duchowe zbroje do 42 bronie do 30 , ku u handlarzy , bony , perły.

Nevrast - Ramsey - Jinno

Zapraszam:)

Opublikowano

wywalcie ten 6-7 bon z isa i wszyscy się bedą cieszyć, albo dodajcie go przynajmniej do npc za grube yangi

Opublikowano

Ludzie, nieznanie nawet ceny SM (Przyzwyczajenie ^^) A już się sracie po gaciach jak to bogate dzieci będą mieć pseudo PRO EQ, matko...

UP @

Co ten screen ma znaczyć ? żałosne....

35517.png

35512.png

23471.gif

35043.png

35320.png

35417.png

Opublikowano

Proszę kontakt GM'a na nr. GG: 28713968

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Mozesz nam napisac po co wystawiasz takiego ss skoro to nie tyczy się naszego serwa???

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Nie, nie zagubiona owieczka tylko proszę o kontakt. Sprawa z Serwerem.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Nie, żadna zagubiona owieczka! Chce abyś napisał mam sprawę dot. Serwera.

Opublikowano

Uwaga Serwer Bierze Udział w ankiecie

http://www.mpcforum.pl/topic/236986-ranking-polskich-serwerow-dedyk/page__p__1614338#entry1614338

Zagłosuj

przechwytywaniewa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...