Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Pomysł Na Najlepszy Priv W Polsce

Lancer Miszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

troszke brzmi jak prosba zeby ktos ci zrobił taki serwer :P *żart

bardzo fajnie to napisałes sam chciałbym taki serwer ale dedyk stanowi problem :D

oby ktos zrobił taki serwer i zeby w grocie były bossy

zeby istniały nowe skille (przykład wojtka)

@EDIT

troche zeby było porównywalne do candyllongju :P fajnie by było z taka nowa mapa albo z posagami ognia

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Heh, no ja podałem tylko kilka pomysłów, jeżeli ktoś zakłada serwer może mieć kilka fajnych pomysłów ;)

Pozdrawiam,

Lancer !

P.S. Dzięki za +, widać że doceniacie moją pracę.

fb.com/myrodj

Opublikowano

pomysl na kolejny beznadziejny serwer

jak robic serwer to tylko taki jak ten

http://www.mpcforum.pl/topic/195149-dopingmt2-pl-hamachi-reload/

860331433165800174608.png

Opublikowano

@REIDEN

Tamten serwer co podałeś jest wporzo no ale Hamachi, a hamachi dla mnie nie są ciekawe.

+tego serwera to że dużo nowych broni, to mi się podoba.

Zresztą, ja dodałem pomysł na Serwer, nie wiem czemu ci on nie pasuje, no ale to już twój wybór.

Pozdrawiam,

Lancer

fb.com/myrodj

Opublikowano

Jak dla mnie jesli by powstal dokladnie taki serwer jaki podajesz,bylby to przelom w privach,tak jak bylo to NewLongju :P.

Nic Dodac nic ujac jak dla mnie serwer doskonaly.

Chociaz 1 watek mnie kreci to jak napisales ze trzeba ulepszaczy

ja bym to zmienil i napisal ze tylko dla epik ulepszacze jakies nowe itemki.NP.nowe perly z 3 zeby byly na epike ulepszenie

Tyle odemnie.

https://www.youtube.com/watch?v=cTGQrA5HHIU

^ król ^

Opublikowano

@Up

Twój post nie ma wogóle nic wspólnego z tematem, idzie Raport !

Zapraszam do dalszego komentowania pomysłu, ponieważ inni mogą patrzeć że się wszystkim to podoba i zrobią taki serwer :D

Pozdrawiam,

Lancer !

fb.com/myrodj

Opublikowano

Ta zrobicie tak jak robili z fantasticworld wszystko co obiecali to 1/4 z tego zrobili Bez sensowny pomysł Najlepszy server w polsce To AnimeMT2 Jest pewność że Będzie najlepszy. Tyle odemnie

Opublikowano

@UP

Nie wiem o co ci chodzi.

Jeżeli ktoś zrobi taki serwer no to będzie super, Fantastic world nie ma z tym nic wspólnego.

Niektórym spodobał się ten serwer(FantasticWorld), a niektórzy całkiem się na nim zawiedli.

Myślę że ten pomysł jest do zrealizowania, i ja bym na 101% zagrał na takim serwerze jaki podałem.

Pozdrawiam,

Lancer !

fb.com/myrodj

Opublikowano

Jeszcze się taki nie urodzłi, co by każdemu dogodził, więc takie rzeczy są zbędne. Masz masę privów to graj na takim, który najbardziej przypomina Twój ideał. Jakby ktoś chciał robić pro mega super priv to nie robiłby go pod pomysł jednej osoby, a propozycje wielu wykluczałyby się wzajemnie. Jednym zdaniem: aby mieć serw, który miałby być dla Ciebie ideałem musisz go zrobić sam.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

@UP

To nie był by 4fun. Trzeba byłoby dużo expić, bo maximum 255lvl, więc napewno szybko by go nie nabili.

@zolwik1234

Myślę że na takim serwie dużo ludzi by zagrało.

Sam serwera stworzyć nie moge bo mam za słaby komputer, łącze itp.

A jeżeli zakładać z kimś, to ja bym pomysły pod rzucał a nic nie pomagał(zielony w te sprawy).

Pozdrawiam,

Lancer !

fb.com/myrodj

Opublikowano

Skorzystam może ten pomysł nie zawiedzie :rolleyes:

+ dla ciebie...

Server będzie hamachi więc nie zagrasz ;)

Oceń prace nie podoba się daj - (ale najpierw przeczytaj i powiedz sobie szczerze czy wszedłeś bo chcesz to co tu jest czy żeby wykorzystać limit i mieć spokój na dzisiaj z +/-) podoba się daj +...

Opublikowano

@Up

Szkoda że hamachi :P

Przynajmniej jakbyś zrobił no hamachi :D

Ja zagrałbym na nim , ale ja mam poje*anego kompa i mi nie działają żadne rejestracje z Hamachi, w każdej przeglądarce ;P

Chyba że byś mi konto założył :)

Zapraszam do komentowania, bo temat usuną xD

Pozdrawiam,

Lancer !

fb.com/myrodj

Opublikowano

Nic nie pisałeś o new mobach, mapach, ulepszaczach, questach oO... A bez tego co to za przyjemność będzie wbicie 255? Trzeba misje aż do tego level'a wymyślić biologa. I wiele więcej ^^

Większość pomysłów już jest wykorzystana z tego co piszesz

sygnatubis.png

Created by Sylv3rWolf

Opublikowano

Co wy tutaj piszecie, że serwy "4fun" są zjeb***. Ile grało ludzi na SdLongju? Du-Li? Na takich serwerach najwięcej osób gra, jeżeli na tych chińskich Polacy mogliby kupować SM, to te serwery by nie upadły. A te wasze "hard" np. Tiveria, serwer jest super od strony technicznej, ale gra na nim robi się nudna po 86lvlu, który wbijamy nawet szybko, ale i tak gra tam garstka osób, bo nie ma nawet hwanga czy innych fajnych paści. Jeżeli chcecie "harda" to idźcie na PLa ;>

Jeżeli powstał by taki serwer jak kolega napisał, to by była REWOLUCJA, tylko żeby były misje na wszystkie poziomy :)

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

Opublikowano

@Up x2/1

Wiecie nie będę nowych misji tutaj wrzucał itp., misje już zależą od was jakie chcecie i ile exp/yang/item za to dostaniecie.

Nowe moby, to chyba oczywiste jak napisałem nowe mapy ;)

Ale dopisze żebyście się nie czepiali ;d

@Up x1

Ja nie mówię że 4fun są zajebiszcze, mogę się założyć że na takim serwerze dużo osób by zagrało.

Jeżeli chodzi o misje, ja bym mógł wymyślać ale na pewno ich bym nie napisał bo się na tym nie znam, jeżeli ktoś by chciał to bym w dzień kilka wymyślił, nie ma żadnego problemu.

Pozdrawiam,

Lancer !

fb.com/myrodj

Opublikowano

te nowe bronie sa żałosne tak samo jakies mini srangi i hwangi chcialbym server podobny do starego pl tylko zeby byla atla dt jak na kr z 10 poziomem zwykle epiki i ku z metinow po kilka sztuk np zeby samemu wbijac skille

Nick na kazdym priv : Sqn22 : - )

Zapraszam na

22222rz.jpg

Opublikowano

Jeżeli wam tak nie odpowiada taki serwer, to jutro wezmę się do roboty, i edytuje temat, na 2 pomysł serwer HARD.

Chcecie to zrobie, tylko jutro dzisiaj już głowy nie mam do tego.

Mam nadzieję że sie wam spodoba hard bo mam pomysłów sporo już :)

Pozdrawiam,

Lancer !

fb.com/myrodj

Opublikowano

Szybko by padł taki serwer bo za dużo ludzi by grało. Jest zbyt fajny :) Wymożony, chociaż musiałby mieć niezłe parametry.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Koledzy ;] przydała by się moze kasa na postaiwenie takiego serva i zeby wytrzymał zdeczka z góry na 1 - 1,5 roku.

I jak będzie kasa to robimy takiego servaaa ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...