Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Pomysł Na Najlepszy Priv W Polsce

Lancer Miszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do itemków to sorry.. ale rzygam epikami. Mają głupi wygląd.. jak z jakiegos taniego hentai ; D Tak samo jak kumpel mi sie chwalił "oo mma zaje***ego serva, nowe bronie, zbroje" Ta . nowe zbroje. Stalka zamiast koloru czarnego była czerwonego wielkie mi coś.

Zamiast myśleć o nowych broniach pomyślcie o odbugowaniu niektórych map ew. poszukujmy kogoś kto zrobi całkowicie nową mapę i moby to by było coś ; p. Aktualnie gram na nowym serwie gdzie do szczęścia (czyt. hwanga i syrka) brakuje broszurki, która dropi tylko z atlantydy. No i lipa bo podchodze do jednej grupki mobow a zaraz 23k pz leci w 2 sekundy ;F

future2player.png

Serdecznie zapraszam do tematu i głosowania w ankiecie.

:)

Opublikowano

powiem ci tak: to sie niczego kupy nie trzyma dlaczego: na co ci tyle lv jak nie ma na tyle skilly przynajmniej 15 skilli. < podejrzewam ze bys 10 nie wymyslil> poniewac co to za gra bez skilli.

2. bronie i zbroje to bezsens. powiedz masz zombie. na zombie z kd hwang zwykly styknie moze cos co ma 1k deffa ale nie wiecej. bronie... to samo. moim zdaniem moze byc bronie co 5lv do 100lv tak samo hwang od 90lv ten z 1k deffa . po za tym bylo by to dosc nudne bo majac exp rade 350% na 30lv expisz jakies 2 min. a zeby doexpic 255lv musial bys miec raty x 2000 gdyz nawet na zombie przy 150 200lv przestal by ci exp isc i yangi. po za tym jak bys mial takie raty to do 30lv mial bys 2 spoty na psach. powiem ci tak serw byl by pro ale raty musialby rosnac stopniowo wraz z lv gdyz eq nizej niz 60lv byl by nie oplacalny;] po za tym to bylo by za duzy wybor. jak chcesz napisz na pw. to ci poradze jak zrobic pro serwa.

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

Pozwól że trochę poprawię.

1. Nie dodawać nowych broni/zbroji do NPC tylko ulepszać je,

2. Do handlarza proponował bym zbroje 26/42/61 +9 oraz tarcze 41/61 +9,

3. Bronie na 30lvl powinny mieć większy drop niż na PL'u,

4. Do handlarki KD +4, Rosy tak po 5,

5. 6/7 bon powinien być ale drogi,

6. Ulepszacze - tylko na epiki perły i broszury. Lepiej ustawić żeby dropiły w atlantydzie a nie z NPC,

7. Dodać KD +5/6,

8. Oczywiście pozmieniać questy.

Tak wg mnie było by lepiej, "+" dla Ciebie za pracę.

Dziękuję i pozdrawiam.

aa98433926034301b187916074dbadce.0.gif

I widziałem ich wodza: przybiegł, mieczem skinął

I jak ptak jedno skrzydło wojska swego zwinął;

Wylewa się spod skrzydła ściśniona piechota

Długą czarną kolumną, jako lawa błota,

Nasypana iskrami bagnetów. Jak sępy

Czarne chorągwie na śmierć prowadzą zastępy.

Opublikowano

Pracuję nad takim serwerem oczywiście wyjdzie najwcześniej w grudniu/najpóźniej w lutym.Oczywiście mam mnóstwo pomysłów a miesiąc roboty to niestety : Questy

1 problem mam słabego kompa i mogę zrobić tylko hamachi :( i na max 50-100 osób...

hevan.png

Kliknij na plusik ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...