Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - Wyszukiwarki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem ,że FireFox po ok.0.5roku - 1roku kasuje mi wszystkie zakładki ,wszystko co miałem zapisane ( skórki też ) . A miałem tam przy datne strony jak i downloady :/ - Próbowałem to odzyskać,ale nie dało Rady . Więc moje pytaine czy da się coś zrobić ,by nie kasowało ... To samo mam w IE ...

Opublikowano

Ja ten problem mam częsciej. Dlatego teraz eksportuje sobie zakladki co jakis czas, aby ich nie stracic. Ale jezeli jest na to jakis sposob to równiez bym prosil o podanie go.

usunieta by MIKE

Opublikowano

Ja tego wogóle nie mam :P, a jeśli chodzi o odzyskiwanie zakładek to sprawdzcie:

C:\Documents and Settings\TWÓJ PROFIL\Dane aplikacji\Mozilla\Firefox\Profiles\TWÓJ PROFIL\bookmarkbackups

Powinny być.

aaa

Opublikowano

Hmmm ja tak mialem z Mozzila wlasnie i okazalo sie ze mialem Wirusa :) ale nie mowie odrazu ze wy macie ale sprawdzcie sobie lepiej :) Jak sciaglem wtedy Avast'a to odrazu wykryl jakiegos robaka i juz nie mam Robaczka :) a co do mozili to ja uzywam Opery o 100% lepsza przegladarka jak dla mnie :)

Pozdro LOVATO

Opublikowano
Ja tego wogóle nie mam :P, a jeśli chodzi o odzyskiwanie zakładek to sprawdzcie:

C:\Documents and Settings\TWÓJ PROFIL\Dane aplikacji\Mozilla\Firefox\Profiles\TWÓJ PROFIL\bookmarkbackups

Powinny być.

To są moje obecne zakładki ,a starych nie da sie odzyskać - przynajmniej teraz mi się nie udało :/

Opublikowano

W 90% znikają gdy pracujecie na mozilli i z jakiegoś powodu komp się zrestartował. (np. zanik prądu, brak prądu :P, błąd itd.)

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

ja tak kiedys mialem :P Ale juz od dluzszego czasu tak nie mam, moze nie macie najnowszej wersji czy cus?

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Ja tak miałem tylko wtedy gdy wyłączyłem sposób odłączając go od sieci. (nie start->wyłącz komputer)

Opublikowano

Raz na miesiac tak mam i mnie kurw**a bierze przez to...

Bo nie lada zapamietac ok. 14 stron i zawsze wpisywac ich nazwy i dodawac je ciagle...

A i wersje mam najnowsza i dalej sie kasuje....

• 3 lata później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...