Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzis mam do was pytanie co to sa wingsy do czego sluzo i takie tam oraz czy bronie na 145lvl to juz ostatnie czy sa na wieksze?

reflink

Opublikowano

Wingsy to skrzydla ... np. dla Azura, Bagi,Magi i dla reszty a bony to chyba : 10% hp, 10% szybkosci ruchu( Więcej nie pamiętam) . (Co 1 rb te skrzydla są leprze)

A jeszcze są itemy na wyższe lvl'e na 210 lvl

Dla ciekawskich od 220 i 99% można se wyrobić RB :D

@EDIT

Sory na EliteDekaron nie ma RB (Sory ale nie za długo na tym serwie grałem)

75217085885568519449.png

Opublikowano

Wingsy to skrzydla ... np. dla Azura, Bagi,Magi i dla reszty a bony to chyba : 10% hp, 10% szybkosci ruchu( Więcej nie pamiętam) . (Co 1 rb te skrzydla są leprze)

A jeszcze są itemy na wyższe lvl'e na 210 lvl

Dla ciekawskich od 220 i 99% można se wyrobić RB :D

Z tego co ja wiem, to na EliteDekaronie nie ma RB ...

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

a co do RB? i jak sie zwieksza lvl broni? chodzi o zwykle +1+9 czy cos innego? oraz gdzie dropio itemki na 200+ ? te o ktorych wspomial maras

reflink

Opublikowano

Marras'owi coś się pomyliło, na Elite Dekaronie nie ma RB. Co to jest RB już tłumaczę, RB to skrót od słowa reborn, z angielskiego "odrodzić się" czyli wbijasz dany poziom i masz reset poziomu, skille staty i eq zostaje na tobie. Plusowanie broni/zbroi robi się u Pablosa czyli u "Dekaronowego" kowala. Potrzeba do tego kryształu ulepszającego który nosi nazwę Argate. Są 3 rodzaje Argatów mianowicie Copper Argate (+1 do +3) Silver Argate (+4 do +6) i Gold Argate (+7 do +9). Jeżeli spali ci broń to wraca ona do stanu początkowego czyli +0. Itemki na 200+ Dropią w West Morte i East Morte (o ile dobrze pamiętam). To chyba tyle z tłumaczenie mam nadzieje ze ci pomogłem.

@DOWN

Przecież ci napisałem jak ulepszyć broń...

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Opublikowano

szukajac po forum natkonel sie na

1.

stnieją także itemy które zwiększają szansę powodzenia ulepszenia,Nazywa się BlackSmith's Talisman i dodaje on 18% sznsy na powodzenie ulepszenia, oraz Osuary of blacksmith's które losowo przydzielają +20%/+25%/+30% lub +50% szansy na wejście argata. Gdzie dropie lub mozna kupic

2.

jakies legendarne sety? gdzie dropio oraz czy wogole wystepujo

3.

czytalem gdzies(niepamietam gdzie) ze mozna ulepszyc bron podnoszac jej lvl?

dzieki za odpowiedzi to juz chyba 3 ostanie pytanka bendo oczywiscie + wam dalem :)

reflink

Opublikowano

szukajac po forum natkonel sie na

1.

stnieją także itemy które zwiększają szansę powodzenia ulepszenia,Nazywa się BlackSmith's Talisman i dodaje on 18% sznsy na powodzenie ulepszenia, oraz Osuary of blacksmith's które losowo przydzielają +20%/+25%/+30% lub +50% szansy na wejście argata. Gdzie dropie lub mozna kupic

2.

jakies legendarne sety? gdzie dropio oraz czy wogole wystepujo

3.

czytalem gdzies(niepamietam gdzie) ze mozna ulepszyc bron podnoszac jej lvl?

dzieki za odpowiedzi to juz chyba 3 ostanie pytanka bendo oczywiscie + wam dalem :)

Pytanie: Coś ty się z Czech urwał? rolleyes.gif

1. W DShopie za coinsy.

2. Legendarne sety są dostępne tylko na niektórych privach, bardzo rzadko się ich używa.

3. Można to zrobić za pomocą Copper Argate +1+2+3, Silver Argate +4+5+6, Gold Argate +7+8+9

tlofbnowe2.jpg