Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Iii Wojna Światowa Fake Czy Nie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To, że jakieś gówno w powietrzu lata to nie znaczy od razu wojna.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Admin Cienia
Opublikowano

Kolejny temat który powinien znaleźć się w koszu. Trzecia wojna światowa będzie na kamienie i patyki.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Trzecia wojna światowa będzie na kamienie i patyki.

Nie wyszło. :<

Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie.

Einstein

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Admin Cienia
Opublikowano

Jedyne co nie wyszło to cięta riposta. Ja bynajmniej mam coś w głowie a nie kieruje się tylko wujkiem "google" Wszędzie szukasz za czepki, może lepiej poucz się na klasówke.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Jedyne co nie wyszło to cięta riposta. Ja bynajmniej mam coś w głowie a nie kieruje się tylko wujkiem "google" Wszędzie szukasz za czepki, może lepiej poucz się na klasówke.

"Coś" na pewno, tylko co. Cytat to cytat, więc mi nie pierdol tu o kierowaniu się google, bo ja w przeciwieństwie do ciebie (czego dałeś świetny przykład w poprzednim poście) nie znam wszystkich cytatów słowo w słowo.

Idź się polskiego poucz, bo coś cieniutko z ortografią u ciebie.

btw. Bynajmniej =/= przynajmniej.

Znów miało być mądrze, ale znów fail. Zbierz siły na następnego posta i dopiero, k?

@down

Oj, leżę.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...