Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Super Simple Wall V7.0

Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Download:

http://www.przeklej.pl/plik/sswv7-0-7z-00236v70979o3sp

Skan:

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/0199c2f4f368e63b16c6fa6974ea48c8c22dc2be

Instrukcja:

1. Skopiuj cheata na dysk, do folderu z grą.
Domyślnie --> [ C:Program FilesSteamSteamApps<NAZWA_KONTA>counter-strike ]
2. Włącz cheata
3. Kliknij 'LOAD'
4. Włącz CS'a
5. Wbij na serwa i śmigaj.

Jeśli komuś nie działa niech zrobi tak:

1. Skopiuj cheata na dysk, do folderu z grą.
Domyślnie --> [ C:Program FilesSteamSteamApps<NAZWA_KONTA>counter-strike ]
2. Włącz cheata
3. Włącz CS'a 
4. Zminimalizuj CS'a i kliknij LOAD.
5. Graj.

Funkcje:

Perfect Depthrange Style Walls
NoFlash
NoSmoke
NoSky
NoAds (Banners Above Scoreboard & Banners On Walls)
Lambert
Crosshair
F8 (Toggle Crosshair)
F9 (Toggle Walls)
F10 (Toggle NoSky On/Off)
F11 (Toggle NoFlash On/Off)
F12 (Toggle Lambert On/Off)

Wykonane przez:

Jimster
Xenome
B2K5
David
c0ree

Hasło do archiwum przy rozpakowywaniu to : shymeg

Dzisiaj była aktualizacja, lecz mi i kilku moim znajomym czit spokojnie działał. Pozdrawiam!

Opublikowano

dołączam się do UP

i mam pytanie co do twojego cheata ESW_ULTRE_B1016 włączam czita właczac csa i niec sie nie dzieje i mam brak odpowiedzi

4566511400.png

Opublikowano

Ściągam, chcę rozpakować BŁĄD, wypakuje się, ale pliki mają 0kb i nie działają. ;> Jak długo na tym grasz?

C Z E K A M

N A

S

2 6

Opublikowano

Ściągam, chcę rozpakować BŁĄD, wypakuje się, ale pliki mają 0kb i nie działają. ;> Jak długo na tym grasz?

bo trzeba wpisać hasło do pliku geniuszu, które brzmi shymeg

wtedy rozpakuje ci wszystko bez problemu.

jakiś tydzień.

Opublikowano

Nie jestem idiotą "geniuszu" oczywiście, że wpisuję hasło Shymeg, plik się rozpakował, tylko eghm to co pisałem wyżej się dzieje.

C Z E K A M

N A

S

2 6

Opublikowano

Nie burajcie, ostatni update vac'a był w 2008, to, że jakiś update jest o nie znaczy, że vac akurat. Działa elegancko, +.

Everyday i'm shufflin'.

Opublikowano

Szczerze to bez obaw można na tym grać ;] ja już gram z 5 dzień i nic się nie dzieje. po za tym jak by miło coś się stać czyli zablokować konto czy coś to bym się stało na ten sam dzień pozd0.

a w dodatku ten czit ma anti VAC i VAC2 - Valve anti cheat . można to używać nic się nie stanie.

i zajebisty cheat :] dobre WH

Opublikowano

Szczerze to bez obaw można na tym grać ;] ja już gram z 5 dzień i nic się nie dzieje. po za tym jak by miło coś się stać czyli zablokować konto czy coś to bym się stało na ten sam dzień pozd0.

a w dodatku ten czit ma anti VAC i VAC2 - Valve anti cheat . można to używać nic się nie stanie.

i zajebisty cheat :] dobre WH

I tu się mylisz. Bana od valve dostaje się po około 3 tygodniach ;]

Opublikowano

wiele skrytów zapisanych w sposób cheata ma w sobie wirusy, wyłącz anty wirusa i graj te wirusy nic ci nie zrobią

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Czemu nie radzisz?;f Dalej undetected.

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

tak tylko ze np jak wczoraj uaktualnili vaca to bana dostaniesz za jakies 2/3tyg

powiem ci że ten VAC czy tam VAC2 to jest zwykła zmyłka ja nawet aimy MPH leis włączam na tym STEAM i unreal-rage v7 i luzik nic mnie nie banuje. ten vac to taka zmyłka jest aby gracze nie czitowali a tak naprawdę to cię nie zbanują .

wiem bo po

1.sam sprawdzałem

2.filmiki na youtube oraz na Google tematy mówią same o sobie na temat czitów na STEAM

3.jak by tak miało blokować ci konto to nikt by w ogóle nie włączał tylko by grał na non steam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...