Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sibi bot i eCSRO

Zythus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z Sibi Botem.

Odpaliłem go, odpaliłem silka dość długo wchodziłem do gry przez no-dc ale wkońcu się udało. Ustawiłem cośtam. I tu moja pierwsza prośba:

1. Chodzi o tłumaczenie skilli... jest ich dość dużo, a ja wogóle chinskiego nie umiem xD. I chodzi o to żeby odseparować 2 ataki. No tak odseparowałem ale używa tylko jednego... Tego pierwszego. No dobra chodzi o tłumaczenie i o to czy ktoś może dać link do nie wiem screenów gdzie są wyjaśnione te nazwy..

2.Nie potuje mnie bot czyli nie używa potów ani hp ani mp... kombinowałem z tym ale też po chińsku i nie wiem. Proszę o jakieś screeny...

3.Nie atakuje..nie wiem czy czegoś nie zaznaczam czy co ale bot sam nie chce atakować dopiero jak nacisne raz na mobka to atakuje...Na dodatek raz użył imbue..

A tak wogóle to jak zabiję mobka to zbiera itemki...

Proszę o pomoc

Opublikowano

Do logowania używam auto-logina, a ten klient to nie wiem czy no dc czy dc ;/ chyba no-dc.

No to mam postęp! Ustawiłem auto potion elegancja francja ;D.

Znalazłem screeny. Ale nie wiem jak zrobić żeby atakował. Mówicie że musze użyć innego clienta? No ale jak tu jest juz wbudowany no -dc to co mam zrobić ;/.

Admin Cienia
Opublikowano
Żeby bot atakował musisz do gry wbić za 1 razem... przynajmniej ja tak mam

To jest warunek grania na sibi.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

ja tam jak jest freez to wlanczam silka i widac na ecsro.net 1700 osob i jak zacznie przybywac to wciskam ENTER i jestem proste loginczne chyba po to jest na str ECSRO STATS zeby z niego kozystac

xxx

• Dodaj nową pozycję...