Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Co Powinienem Dodac/Usunac U Handlarzy ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co powinienem dodać usunąć z moich handlarzy :D

sshandlarzy.jpg

Pomogłem nie bądź żyła daj +++ i 5 to nic nie kosztuje

Opublikowano

ja bym tylko 2 sklepy zmienił

- w sklepie zbroje na lvl 26 ,34 ,42 ,48 ,

- w sklepie miecze(i reszta) na lvl 20 ,30 ,40 ,45 ,

każdy według swojego gustu robi sklepy ;)

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

dzieki masz - i 5 zeczywiscie tak zrobie usune zbroje na 1 i 9 lvl a dodam na 42 i 48 bronie tez usune te na 1 -25 a dodam 40 - 45

Opublikowano

Skoro serwer ma być easy to wszystkie sklepy do zmiany. 80% rzeczy w tych sklepach jest nie potrzebna ponieważ nikt z nich nie korzysta..... Przykładem niech będzie ta biżuteria ciekawe kto chodzi w biżuterii na 28lvl no normalnie porażka. To teraz ten sklep z tą biżuteria z kości smoka i tygrysa, otóż połowa tych itemów jest zbugowana. Dobra lećmy dalej po co ten cały syf u rybaka? po co te wszystkie ryby wystarczył by tylko karaś no ale dobra skoro dałeś te ryby to po co dałeś tam małże i perły no chłopie pomyśl troche. A teraz szczyt głupoty po co jest sklep z rudami skoro 2 sklep jest z wytopami^^? Nie wiem kto układał te sklepy ale weź usuń shop_item i wgraj jakiegoś gotowca bo sklepów to Ty robić nie umiesz.

@Down

Żeby sklep nie stał pusty? Nie no nie pisz takich rzeczy bo ktoś pomyśli że zrobiłeś to na ''odpierdol''. Trzeba było zamiast tego wsadzić tam biżuterie na 54 i ebony.W te odbugowane itemy i tak nie wierze :P, z tym rybakiem powiedzmy że wciągam to lecz i tak uważam że nikt tego nie używa xD. A te wytopy można z rud zrobić. Lepiej trochę urozmaicać serwer poprzez danie możliwości ulepszania niż wsadzać wszystko do sklepu.

791f747188ac8.png

Opublikowano

bizuteria jest po to zeby sklep nie byl pusty item z kosci smoka itd odbugowalem rybki u ryhba sa do upieczenia one daja + 50 ppz itd rudy sa do misji a wytopy do wkladania

Opublikowano

To jest tworzenie.

O takie rzeczy to w serwerach prywatnych pytaj ;).

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png