Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poważny problem !!!!

kuryszowio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam powazny problem mianowicie posiadam najnowsza wersje agbota i sterowniki z tematy od L@L ustawiam bota dobrze wszystko co trzeba mimo to po jakims czasie bocenia botowi sie cos dzieje i idzie gdzies przed siebie zamiast bocić w zaznaczonym miejscu o radius 50, a on wychodzi na ponad radius 200 mam zaznaczona opcje stay iddle no moster itd .... i co tu poradzic nie pojdee afk ani nic dzis rano postawilem bota zjechal 300 potkow mp i po przyjsciu do domu widze ze na screenie ze stoi w miejscu gdzie na skalach dalej od miejsca bocenia nie mam zaznaczonych zadnych walkscryptow ani nic porpstu skille i w conf troche+ auto potion. oco tui chodzi prosze o pomoc bo nie pociagne tak dluzej

Opublikowano

nie jestem pewien ale on chyba wyszedl tak daleko za goldem... moj bot robil to samo lezal gold albo jakis smiec zaznaczony do podniesienia podnosil pojawil sie nastepny podnosil dopiero jak area byla czysta to bil moba... trzeba odznaczyc pick first jak pomoglo to napisz :]

Opublikowano

moim zdaniem nie ma na to rady, mialem to samo 3 dni z rzedu potem bylo wszystko ok;p z tego co zawazylem po zabicu mobka zdaza mu sie isc caly czas przed siebie i potem biedak stoi gdzies w kacie mapki pol dnia albo nocy;p chyba ze cos go zaatakuje i jesczze bedzie w radius wiec wszystko bedzie ok, ale jak ktos ma subke barda tak jak ja no to juz totalna lipa idzie az do 1 przeszkody^^(ostatnio polowe RM przeszedl, ale pozadny bot bo ja nie wiem czy z "Reki" bym tam trafil 1 kliknieciem a on dal rade xD)

Opublikowano

Witam

Mam pewien problem z AgBot'em. Po 30 min od wbicia do silka dostaje DC. Próbowałem wszystkiego: odinstalowałem i instalowałem wszystko od nowa i nic. I to jest wkurzające ledwo dojdzie na spota 5 min expa i dc i znowu wbijanie przez 30 min ;/. Problem pojawił się po wtorkowej inspekcji.Od rana do ok 13 chodził dobrze a potem ciągle dc. Prosze wasz o pomoc bo już nie mam pomysłów jak to naprawić. Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Z góry tnx

Admin Cienia
Opublikowano
mam odznaczone zeby nie zbierał nic nie swojego .. ;/ kiedys mu sie tak nie robilo tylko teraz ... no nie pojde afk bo po jakims czasie idzie w chuu** bot

To jest błąd spowodowany że masz inny koard ustawiony w Hunting Area niż w skrypcie.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• Dodaj nową pozycję...