Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wieedziałem w jakim dziale napisać, więc wędruje to tu.

Chcę kupić cs key do Cs 1.6 do 18 zł. Płatność Sms

I mam pytanie jak bd miał kupione jakieś konto steama z cs 1.6 to bd mógł sciągnąć znowu gre ?

Nie orjętuje się w steamie dokładnie, ale jeśli tak to kupie konto steama z cs 1.6 do 24 zł

Pzdr Partol

nr gg : 31040732

csscs.jpg

Szukam zajebistej gry fps ! PM

Opublikowano

18zl to przelewem sms 2 razy drozej czyli 36zl ;) a i na allegro nie kupuj bo cie ojebia ja nie wiem czemu ale kupilem w tesco cs anthology i po jakis 4 miech usunal mi sie cs z steam i te inne gry i nie moglem ich przywrocic a klucz dalej mam lecz wykorzystany wiec 50zl poszlo sie jebac

Opublikowano

ja normalnie zakupilem na allegro, wyslalem skan przelewu i dostalem od razu kod ktory byl nieprawidlowy, po 5 miutach wyslalem do tej "firmy" ssa z tym ze klucz jest nieprawidlowy i po kolejnych 5 mnutach dostalem juz dzialajacy klucz z cs, halflife, i jakimis bodajze 6 innymi starymi gierkami. zaplacilem bodajze 15 zl

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

18zl to przelewem sms 2 razy drozej czyli 36zl ;) a i na allegro nie kupuj bo cie ojebia ja nie wiem czemu ale kupilem w tesco cs anthology i po jakis 4 miech usunal mi sie cs z steam i te inne gry i nie moglem ich przywrocic a klucz dalej mam lecz wykorzystany wiec 50zl poszlo sie jebac

bo się kupuje od super sprzedawców geniuszu.

#down

beka beka.

moja mama czeka na pojazd po niej.

Opublikowano

Ale z Ciebie geniusz. Ja kupiłem na allegro sam klucz. Dostałem cs'a 1,6 + ileś tam innych gier.

Dałem 12zł jakieś pół roku temu

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Mnie na allegro opierdolili elegancko więc nie polecam aczkolwiek mogłem mieć pecha.Z resztą te ich CD keye to pewnie z cardingu albo z Bóg wie czego jeszcze i mogą zostać zablokowane.

pozdr

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

A ja kupiłem 1,6 i nie miałem z nim nigdy problemów.

Po wklepaniu keya na swoje konto Steam, to odblokowuje ci się możliwość pobrania gry. Po pobraniu jej możesz zacząć grać.

Wygląda to tak:

Rejestrujesz konto Steam

Wpisujesz kod gry (w Steamie)

Odblokowaną grę pobierasz (przez Steama)

Pobrana grę włączasz (przez Steama)

Możesz reinstalować Steama milion razy, gra jest aktywna do momentu jej skasowania przez ciebie (jest taka opcja, nie wiem po co to komu).

Wytłumaczyłem to jak dziecku :| Łatwiej nie umiem.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

@qps

dokładnie ;] tak samo miałem ;d

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Kupiłem cs-key do steama :D na stronie e-key.eu

Strona powstaje i są błędy, więc radze pisać na gg 11205629

Bardzo miły człowiek dostałem klucze natychmiast. Polecam Polecam i Polecam

PZdr

csscs.jpg

Szukam zajebistej gry fps ! PM

Opublikowano

wejdź na

To jest ukryta treść, proszę

napisz do siewcy lub do nigo na GG i on ci sprzeda ;] rano piszesz on Ci daje dane do przelewu wysyłasz mu 10 zł i na wieczór masz klucz do steam.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Najlepiej idziesz do tesco sobie kupujesz za 20 złotych i wywalone :D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Jak by co zbieram te Zielone :)

Najebałem w tego posta takie ilości ironii, że możesz mieć problemy z prawidłowym zrozumieniem zawartych w nim treści.

250Postów[v]

300Postów[v]

350Postów[v]

400Postów[v]

Opublikowano

idz do media markt, kupisz za 50zl anthology, co prawda przeplacisz, ale jaka satysfacja, ze z domu wyszedles

Opublikowano

po chuj ma płacić 5x drożej jak może kupić sam klucz i ściągnąć cs ? ;x

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

nie wiem gdzie dokładnie od którego to zioma ale któryś co sprzedaje steamy do cs na allegro można do niego napisać na gg bodajże, da ci treść sms i numer (30zl) i ty wysylasz, ci sie generuje kod a ty wbijasz na strone jakoś wpisujesz i KOD STEAM wyświetla, nie ja tak kupowałem, kolega

a co do pytania to tak możesz pobierać ile chcesz :)

fs.png