Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmiana problemu moge sie już zalogowac lecz zamiast skilli pokazuje mi cyfry.Robiłem już nawet reinstal systemu i nic nie pomogło dodam że mam 66lvl grab peta od 2 dni.Po radzcie coś bo mi bania wysycha

Opublikowano

A masz spatchowane Media.pk2?

Przy logowaniu wywala silka, to zwykłe crashe, każdy ma czasem i nie da się z tym nic zrobić.

10465336176777382411.png
Opublikowano

A czy może ominąłeś jakąś aktualizacje ? ja tak miałem jak z wersji 1.80 zrobiłem od razu wersje 1.82 ... dostawałem crash od razu po zalogowawszy sie na postac, czasami chodziłem 2min i dostałem crash ... Moim zdaniem bardzo prawdopodobne ze własnie to jest przyczyną ... jeśli nie robiłeś upade to pozostaje Ci ściągnąć jeszcze raz zszc ale z innego źródła , być może tamten silk co ściągnąłeś zawiera jakiegoś rodzaju ,, skazę,, w sobie.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ja mam bajer że przy logowaniu do gry po jakiś średnio 10 próbach dostaje crasha i tak w kółko.

Żeby było śmieszniej jeszcze rano nic takiego nie było a nic w kompie czy w plikach nie grzebałem.

Opublikowano

Crash może byc też przez to , że np. przeciążyłeś komputer ...

jeśli Ci się dzisiaj nagle tak zaczęło robić , tak samo szybko przestanie :D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano (edytowane)

Mam ten sam problem co kolega zaczynający posta najlebsze ze stalo sie to po relogu przed ktorym bylo wszystko dobrze dodam tez ze dzieje mi się tak tylko tak na jednej postaci a odpalałem już 3 i na nich widzi skille i wszystko choć dodam ze nie miały one lvl 105 tak jak ta główna postać w których bot nie widzi owych skilli a próbowałem już wszystkiego reinstal silka bota nawet kolega doradził usuniecie wszystkich logów ale i to nie poskutkowało kogoś znającego sposób na napisany prze zemnie problem proszę o niezwłoczne napisanie porad

Już wiem co jest przyczyna tego iż bot nie widzi skilli eventowy rabit bugowal bota wywalilem go i jest ok

Edytowane przez manix192