Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tatuaz - Cena, Co O Tym Myslicie.

MarcinR.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otoz w tym tygodniu mam zamiar robic tatuaz, wiadomo ze jest on na cale zycie wiec chce miec pewnosc, co o tym myslicie?

Jezeli jest ktos obeznany niech powie ile mniej wiecej moze kosztowac ten wzor

http://img214.imageshack.us/f/126710025400.jpg/

126710025400.jpg

Opublikowano

Mi się podoba :).

Powinno to byc w granicy 150-250 zł.

PS:przemyśl to dobrze, bo usuwanie tatuażu boli :)

Najlepiej przegadaj sprawę z kumplami i rodziną.

Opublikowano

Tatuaże to zajebista sprawa, zawsze miałem na nie zajawkę.

W te wakacje mam zamiar odłożyć ponad tysiaka żeby zrobić sobie rękaw na prawej ręce.

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Raczej nie będę miał tatuaży ale ten co pokazałeś jest zajebisty

Nie znam się na cenach uważam że takie cacko powinno kosztować ponad 200zł :P

Opublikowano

Na chuj coś takiego robić? Jak już robisz tatuaż to jakiś fajny, takiego to ci może nawet cygan za 15zł zrobić. W salonie będzie jakieś 100-300zł.

RAsfepN.png
Opublikowano

tak moze i za 15 zl mu zrobi ale jakimi narzedziami nie sterylnymi a w salonie zrobi ci elegancko

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Dokładnie jak up mówi

Jak znajomemu w angli na koncercie za 10 funtow koles robil tautaze i to zajbiste ;p ^^ i tanio ;p

Tak wogule fajny tautaz wybrales

30364378.png

Opublikowano

Tak wogule fajny tautaz wybrales

No, taki pusty i bez przesłania. Tribal - najbardziej nijaki tatuaż.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

No, taki pusty i bez przesłania. Tribal - najbardziej nijaki tatuaż.

matku co sądzisz o czymś takim, bo się zastanawiam?

29408927.png

Opublikowano

Tatuażem musisz wyrazić siebie, coś co lubisz czymś w czym się spełniasz B)

No chyba że wyłącznie zalezy ci na szpanie i szacunie u kolegów to nie radze robic tatuażu na całę życie. :unsure:

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

matku co sądzisz o czymś takim, bo się zastanawiam?

29408927.png

Ale henną, bo się boję igieł. :<

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

W sumie fajny lecz gdy skora zacznie ci sie marszczyc to i tatulaz a wtedy bedziesz brzydko wygladal na starosc chodzi o to ze bedziesz go mial zamazanego skoro jest to na szyji to mysle ze powinienes sobie zrobic

Opublikowano

taki średni wzór :/

Poprzeglądaj do wyboru masz całą masę również kolorowe... to jest na całe życie - przemyśl, czy nie będzie jakiegoś ładniejszego :D

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Hmm na cenach tatuażu się nie znam.

Ja bym nie robił czegoś na całe życie czego mógłbym żałować :(

Ale decyzja do ciebie należy. Swoją drogą tatuaż bardzo mi się podoba ;)

xdeathx.png
Opublikowano

Zajebisty, ale chyba musi bolec w tym miejscu.

Domyslam sie, ze igla na szyi jest bolesna, ale niestety taka mam zajawke, a jak juz mam zamiar cos zrobic to nie licze sie z konsekwencjami.

Dziekuje wszystkim za wypowiedzi, aktualnie chodzi mi jeszcze po glowie taki wzor - cos podobnego do tego wyzej, tyle zeby wyjezdzal troche na policzek.

Domyslam sie rowniez, ze jakos stary dziad(o ile dozyje swoich lat) bedzie to nie zbyt przyjemnie wygladac, ale coz, za takie rzeczy sie placi

ps. nie mam zamiaru kasowac tatuaza

@Tiger5000

Mam zamiar zrobic tylko ten jeden tatuaz, a poza tym robie go dla siebie, z 2 powodow - 1. zajawka(oczywiste), a 2 to jak najbardziej mi sie podoba i nie mam do niego zastrzezen, jezeli komus sie nie spodoba to co bede mial na szyi to przykro mi, ale to moje "ja"

Opublikowano

Tsss,

Rodzice nie będą Cie wiecznie utrzymywać, a jednak w Polsce panuje przekonanie [i nie tylko u nas], że tatuaż nie świadczy dobrze o człowieku. Pracodawcy może się to nie podobać. Mi tatuaże nie przeszkadzają, ale imho najlepiej je robić w miejscach w których w razie W można je zakryć.

Ewentualnie będziesz nosił golfy. Rotfl.

They see me trollin'

They hatin'

Opublikowano

@UP

Chyba sie mylisz, wlasnie odwrotnie jest.

@TOP

Wlasnie pomysl o tatuazy, ktorego nie bedziesz sie wstydzic na starosc.

Radzilbym cos bardziej schowanego ;p.

Walmart_moonwalk_cart.gif?

Pozdro!

Opublikowano

Wchodząc w ten temat pomyślałem że chcesz zrobić tatuaż o Johnie Cenie :D

Co do tatuażu to nawet fajnie , tylko licz się z tym ( jeśli po to chcesz go zrobić ) że nie każdą dziewczynę kręcą "dziary" :D

Lepiej byc naturalnym :D

Opublikowano

@UP

@TOP

Wlasnie pomysl o tatuazy, ktorego nie bedziesz sie wstydzic na starosc.

Radzilbym cos bardziej schowanego ;p.

Dokladnie to przemyslalem.

Jak ktos wyzej napisal "Tribal-bez przekazu"

Czlowieku, to jest tribal, ale jak bys nie zauwazyl tam jest znaczek Yin yang - Znaczy, ze w kazdym czlowieku jest troche dobra jak i zla

Oczywiscie jak najbardziej nie bede sie go wstydzil, bede go nosil z duma, bo wiem co znaczy i ukazuje prawde o czlowieku.

Pozdrawiam

Opublikowano
@UP

W sensie, że szef wielkiej firmy na przedstawiciela działu handlowego [przykładowa praca] lub swojego asystenta gdy będzie miał do wyboru osobę z tatuażem na pół twarzy, a bez wybierze tą z tatuażem? <facepalm>

They see me trollin'

They hatin'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...