Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Scryptem !!

baleron18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam Problem z Scryptami , dokladnie to mysle ze z botem ale wy ocencie , robilem scrypty jednym i drugim generatorem i jak wszystko zapisze dobrze otworze scrypta i daje Start WalkScript to po chwili ta opcja sie wylacza Prosze o POMOC

Opublikowano

"ConditionScript","113;12;20","1" skasuj cos takiego, ze scrypta- pierwsza linijka... [na przykladzie repota w hotan]

btw. szukanie nie boli;p

41zu6.jpg

"I ain't playin' around.. Make one false move, I'll take you down.

Get back! Motherfucker You don't know me like that!"

ubda1092.gif

I'm an oldshool nuker!

Opublikowano

Dzieki juz uporalem sie z tym Nasz problem koledzy jest taki ze zamiast zapisywac jako default.int to np zapisywalismy Sankmard.ist wiec problem z glowy.

Mam nastepny czy da sie zeby bot sprzedawal pille i dropy sluzace do robienia elementow. PROSZE O POMOC

Admin Cienia
Opublikowano

Jeśli piszecie już skrypta to najlepszą opcją jest nazwanie go " default ", wtedy będzie pewność że agbota na 100% go załapie.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

yonji wiem moge usunac zeby nie zbieral ale czy da sie zrobic zeby sprzedawal to? i otoz co do scryptow znalazlem inny problem gdy jest koniec potkow teleportuje sie i po returnie scrypt sie wylacza ;/

• Dodaj nową pozycję...