Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dostalem bana bo expilem sobie innymi kontam na easymetin2 pobrane ze strony dostawcy.

Dostalem bana na miesiac na wszystkie konta chyba przez to ze wyskakiwalo mi blad ze cheat wykryty.Chyba przez to glownie.

Mam niezmienne ip konkretnie router;/, i jak bym gral na innym kompie to by tez zbanowali.Na kompie stacjonarnym botuje a na laptopie gram glowna.

I teraz mam 2 pytania ;

Czy moge sobie teraz cheatowac na EM I inne cheaty i nie przedluza mi tamtego bana na glownej?

Co zrobic zeby nei wykrywalo cheatow.EM mialem w wersji testowej ;p od 5 do tej 6 .

Daje plusa :)Pozdrawiam

Opublikowano

1.Dostales bana na all konto bo pewnie miales je na 1 mailu

2.Jesli konta beda na innym mailu niz te zbanowane to nie przedluza

3.Zainstaluj kamermoda i pobierz HS II z zakladki inne

Opublikowano

Nie sądzę byś mógł bezpiecznie dalej używać hacków.

Osobiście uważam, że na chwilę obecną nie ma w 100% pewnego obejścia, które nie byłoby wykrywane przez HS, działający i raportujący poczynania graczy cały czas za pomocą klienta gry. Posiadanie kont zarejestrowanych na różnych adresach e-mail na nic się zdaje, bo szukając kont powiązanych brany jest nie tylko taki sam e-mail, ale m.in. adres ip. Nie banują po ip (chyba), ale napewno biorą go pod uwagę, co wiem z własnego doświadczenia. Nie ma też znaczenia, czy hacki będziesz używał na komputerze stacjonarnym, a na laptopie nie. Równie dobrze możesz dostać bana na główne konto, na którym nie używałeś hacków, a pozostałe konta nie zostaną zbanowane. Pomijam, że otrzymawszy tymczasowego bana, zapewne wciągneli cię na listę graczy do dalszych kontroli.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...