Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znowu Sie Bany Posypaly

Dandysowski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedługo metin bedzie najbardziej zabezpieczana gra przed hackerami na swiecie ...

Radze zapoznać się ze słowem "hacker". Wiesz ile gier korzysta z tego samego hack shielda??.. Aż z bólem czytałem Twój post..

Opublikowano

Powiem wam tak. Banika dostalem o godzinie 21:57 ;> Moj kolega mniej wiecej o tej samej godzinie. I moj kolega mial em2 lecz ja tylko obejscie i metin2mod kamera. Ten ktory mowil ze metinmod kamera nie da sie wykryc jest w bledzie bo niestety musi sie jakos polaczyc z serwer metina i to widac w logach a to jest nielegalne oprogramowanie. Ja tez sie cieszylem bo duzzzzooo hackowalem i nic no ale nadeszla pora :P Teraz jak ktos nie wymysli czegos na blok logow to bedzie mniej hackerow bo 1 upomnienie = ban na miesiac lecz nastepne to juz perm :)

Opublikowano

dokladnie.. ja na shopa jeszcze nie dostalem chociaz wchodze przez kamer moda i obejscie ale czuje ze niedlugo moze sie to zmienic ;D bo oni nie banuja kazdego z osobna tylko masowo w 1 dniu mniej wiecej o podobnej porze banuja kilkaset kont na wszystkich serwach :P

Opublikowano

Przydałoby się jeszcze by uporali się z chińskimi botami, które są prawdziwą zmorą.

"ban za obejscie" bo umre, nie mogą ci dać bana za jakieś obejście bo tego się NIE da wykryć za moda nie ma bana bo jakoś nie dostałem.

Osobiście nie byłbym tego taki pewny. Rozumiem, że jako autor bronisz swojego dzieła, ale może się mylisz i nie masz racji, że mod jest nie do wykrycia. Zwłaszcza, że tworząc HS zapewne twój mod znalazł się na ich liście oprogramowania, które powinno być wykrywane. Tak naprawdę to nie wiadomo jak działa HS, co sprawdza i jakie informacje zbiera oraz co raportuje w logach, które mimo jakiegokolwiek obejścia, nadal są wysyłane na serwer GF. To, że nie dostałeś jeszcze bana nie oznacza, że w końcu go nie otrzymasz. Trudno by banowali od razu wszystkich. Powoli, po trochu i w końcu zbanują większość graczy korzystających z hacków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...