Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Dzisiaj wchodzę sobie na moje konto ( 61 lvl eq +9) a tu patrze BAN! Kurde mówię co jest? Patrze a tu wszystkie (prawie) konta z FB zostały zablokowane. No nic wchodzę na e maila z główna postacią a tu patrze powód blokady : fish bot. A ja nigdy na tej postaci FB nie używałem. Zawsze zbierałem nią małże z FB i otwierałem. Ostatnio taki zbiór miał miejsce wczoraj i jak otworzyłem to była biała i niebieska perła razem warte 50 kk (za którego je sprzedałem). I tu jest moje pytanie : jak oni mogli mi zablokować to konto skoro nie używałem na nim FB? Jak mogę się uchronić przed następnymi blokadami ? Czym teraz grać ? Mam do wybory 2 postacie 30 lvl : Woja body z ribem +9 i ninje dagger z lipnym eq i chmurką na 17 pkt :/ Aha i jeszcze po blokowali mi inne konta których przenigdy nie używałem FB :/ A tak PS to usunąłem to coś co wysyła logi z metina (errolog czy jakoś tak :P)

PS2 jak chcę napisać do supportu to cały czas mi się wyświetla strona główna nawet jak wchodzę w tickety itp :(

ohcrapp1.gif
Opublikowano

Zapewne handlowałeś z postaciami, które łowiły na FB. Po logach mogli to wykryć. Aby się uchronić przed tym NIGDY nie handluj z postaciami łowiącymi. Wywalaj małże na ziemie i zbieraj drugą postacią. A do pytania kim masz grać. Każdy lubi co innego. U bodego jest taki plus, że łatwo się nim expi, jest szybki, energiczny. Zaś dagger do expa średni do pvp bardzo dobry ale z dobrym eq. U bodego masz drogie księgi u daggera odwrotnie. Wybierz jak uważasz. Nie wiem kim Ci się lepiej expi. Pograj trochę na privach i sprawdź kim Ci się lepiej expi.

///

To jest ukryta treść, proszę

Wejdz w tego linka i zobacz czy nadal masz stronę główną.

Opublikowano

Jeżeli masz na tym samym e-maila konta i używasz FB to banują cala pocztę na drugi raz rób każde konto na oddzielnym e-maila

((-_(-_-)_-)) Jest Nas Wielu ((-_(-_-)_-)) nas nie pokonacie ((-_(-_-)_-))

Opublikowano

Zapewne handlowałeś z postaciami, które łowiły na FB. Po logach mogli to wykryć. Aby się uchronić przed tym NIGDY nie handluj z postaciami łowiącymi. Wywalaj małże na ziemie i zbieraj drugą postacią. A do pytania kim masz grać. Każdy lubi co innego. U bodego jest taki plus, że łatwo się nim expi, jest szybki, energiczny. Zaś dagger do expa średni do pvp bardzo dobry ale z dobrym eq. U bodego masz drogie księgi u daggera odwrotnie. Wybierz jak uważasz. Nie wiem kim Ci się lepiej expi. Pograj trochę na privach i sprawdź kim Ci się lepiej expi.

///

To jest ukryta treść, proszę

Wejdz w tego linka i zobacz czy nadal masz stronę główną.

Niestety nadal mam stronę główną :/ A teraz grałem bodym i się zastanawiam nad tym daggerkiem ale on nie ma eq ani DMG teraz nie działa :/ A polecacie grać mentalem?

ohcrapp1.gif
Opublikowano

Niestety nadal mam stronę główną :/ A teraz grałem bodym i się zastanawiam nad tym daggerkiem ale on nie ma eq ani DMG teraz nie działa :/ A polecacie grać mentalem?

To nie wiem czemu tak masz. Ja Ci wysłałem stronkę supportu gotową to wysyłania już ticketów. Mental to też dobre rozwiązanie. Przy dobrym eq też może byc dobrym w pvp. Expi nim się miło. Jeśli Ci się ta postać podoba to czemu nie.

Opublikowano

To nie wiem czemu tak masz. Ja Ci wysłałem stronkę supportu gotową to wysyłania już ticketów. Mental to też dobre rozwiązanie. Przy dobrym eq też może byc dobrym w pvp. Expi nim się miło. Jeśli Ci się ta postać podoba to czemu nie.

Bo mógłbym zmienić tego bodziaka na mentala. Wie ktoś co zrobić z tym supportem? Próbowałem już zmienić IP :/

ohcrapp1.gif
Opublikowano

Bo mógłbym zmienić tego bodziaka na mentala. Wie ktoś co zrobić z tym supportem? Próbowałem już zmienić IP :/

Co do supportu to Ci nie pomogę ale mogę doradzić co do postaci. Więc jeśli chcesz lepszy exp z mniejszym nakładem na eq wybierz mentala. Może na małym lvlu nie błyszczy w pvp ale po 70 + ze skillami chociażby G jest maszyną do zabijania. Jedyny minus w expie to Grota. Ceny Ku tańsze. Za to body jest postacią lepszą do pvp na małym lvlu (na większym też jeśli ma porządne eq i skille, o które ciężko przy tych cenach). W Grocie jest drugą pod względem dobrego expa postacią do lvl'owania po Wp. Największy minus tej postaci to ceny no ale coś za coś. Wybór należy do Ciebie.

Opublikowano

Niestety masz po koncie trochę szkoda ;/ No ale cóż pogódź się z tym...

Napisałem niedawno temat "Jak ominąć HackShield'a" trzeba było pisać ;) Teraz strata...

Ps. Polecam grać bodym postać energiczna, szybka, fajnie się nią expi itp.

Pozdrawiam, Patryk

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...