Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gdzie moje konta???

mateo2555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam juz 5konto, bo tamte poznikalu :/// jedno to mam nawet zbanowane na 1rok. jak chce sie zalogowac na konto to pisze ze nie znaleziono takiego urzytkownika:////

kurwa co jest??? myslalem ze to porzadne forum, a nie kata gina po okolo 10dniowym urzytkowaniu... kurwa co to ma byc ;/;/;/;/

Opublikowano
mam juz 5konto, bo tamte poznikalu :/// jedno to mam nawet zbanowane na 1rok. jak chce sie zalogowac na konto to pisze ze nie znaleziono takiego urzytkownika:////

kurwa co jest??? myslalem ze to porzadne forum, a nie kata gina po okolo 10dniowym urzytkowaniu... kurwa co to ma byc ;/;/;/;/

poszukaj swojego konta w..... no wiesz gdzie

Opublikowano

1. Zaczniemy od w miarę poprawnej polszczyzny więc to powinno wygląda tak:

mam już 5konto, bo tamte poznikały :/// jedno to mam nawet zbanowane na 1rok. jak chce się zalogowac na konto to pisze ze nie znaleziono takiego urzytkownika:////

kurwa co jest??? myślałem ze to porządne forum, a nie "kata gina"(tu niestety sam nie wiem co miało pisac) po około 10dniowym użytkowaniu... kurwa co to ma byc ;/;/;/;/

"Sygnatura może zawierać

* dowolną ilość obrazków

* dowolny rozmiar obrazków(w sensie wielkość??, czy rozmiar mb,kb?)

* dowolną ilość adresów URL

* dowolną ilość linii "

Wasz błąd :)

szyszolew.jpg

Opublikowano

No ale jeżeli zakładasz to piąte konto to chyba zależy Ci an użytkowaniu tego forum, tak? Więc po co te obrazy? Lepiej idź gdzie indziej tak jak ktoś wcześniej mądrze powiedział...

Opublikowano

Wypierdalaj kurwa na bo.pl tam sobie pospamujesz dzieciaku ;d

Pilarix racja xD

222pac.gif

'Nawet w ciemną noc, każdy dzień jest odpowiedni. Żeby nawet gdyby niewiadomo jak jest ciężko, trzymaj głowę w gorze...'

Tupac Amaru Shakur [*]

Opublikowano
Wypierdalaj kurwa na bo.pl tam sobie pospamujesz dzieciaku ;d

Pilarix racja xD

widac jaka patologia ladnie cie w domu ucza mama pewnie palilai pila jak byla w ciazy odrazu widac po sbosobie wypowiadania sie patologia 100%

nie daje ci wiecej jak 16 lat

Opublikowano

Twoja wypowiedź tez nie jest zatrważająco inteligentna. Więc jeżeli nie chcesz już nic z tego forum to do widzenia. A gdy wrzuca się na rodzinę to już lekka przesada...

Opublikowano

@Założyciel tematu

Konta same z siebie nie giną...

Ja to konto mam założone od bardzo dawna i jakoś żadnych problemów nie miałem...

@pilarix

Uźytkownik

pilarix

Łącznie postów użytkownika: 411

Postów dzisiaj: 31

% z dzisiejszych postów : 7.64%

Weź przystopuj chłopie...

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano

Uźytkownik Dołączył Łącznie postów użytkownika Postów dzisiaj % z dzisiejszych postów

pilarix 4-July 08 412 32 8.18%

Chłopie nie spamuj tak bo bendzie rapoooort...

Gg 828754

Hackuje na Poland server ! I co mi zrobisz ? Gówno mnie to obchodzi ,że mieszkam w Polsce !

Niemcy i inne kraje też chcą pograć (są też ludźmi a nie "nie hackuj na poland") Niemcy też mają hakerów !

Dasz mi bana za to ? Ch** mnie to ! Zrobię nowe konto !

Nie piszę poprawnie po Polsku.Co cie to jak ja pisze? mój interes !

• Dodaj nową pozycję...