Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak Zrobić Znaki W Nicku?

MateQ1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak pewnie wiecie na pewno kiedyś chcieliście zrobić znaczki w nicku tak jak ja teraz. Wiele osób tak ma i chciałbym się dowiedzieć czy mi powiecie ;D? ;)

@ aha i właśnie jak robię tam np † °čl† itp to nie mogę stworzyć postaci więc pls pomóżcie

stats.php?id=38755">'

Klepnij -

Opublikowano

Chodzi Ci o chińskie znaczki? Potrzebujesz chińskiego clienta, jak będziesz tworzył postać to wklep polskie znaki specjalne np. łąśźćżććóę i będziesz miał chiński nick. :D

Opublikowano

Chodzi Ci o chińskie znaczki? Potrzebujesz chińskiego clienta, jak będziesz tworzył postać to wklep polskie znaki specjalne np. łąśźćżććóę i będziesz miał chiński nick. :D

a skąd tego chińskiego clienta ściągnąć ;p nie chce mi się czekac 40 min ale fast

stats.php?id=38755">'

Klepnij -

Opublikowano

Tu są:

http://www.mpcforum.pl/topic/180189-download-wszystko-do-stworzenia-wlasnego-prywatnego-serwera-metin2/

Musi być chiński, bądź najnowszy KMR mod, chodź pewien nie jestem :D

Opublikowano

powiedzccie mi tylko jak odpalić teraz priva przez tego chinskiego clienta bo mi log wychodzi Load Locale Error locale/kr/locale_game.txt

stats.php?id=38755">'

Klepnij -

Opublikowano

Bo jak odpalasz grę przez tzw. głowę sury to ten exek szuka locale.cfg i jeśli go nie znajdzie ( a w chińskim go nie ma) to myśli że to jest metin2 korea ( w nim też nie ma) i dlatego się tak dzieje. Jest kilka wyjść :

1 . Wypakować locale_newcibn czy co tam jest i wkleić do głównego folderu tak aby tam gdzie jest exe był folder locale następnie wejść w locale i zmienić newcibn na kr

2 . (sposób nie sprawdzony przeze mnie) Utworzyć plik locale.cfg i wpisać w nim newcibn 1 1

3 . pobrać najnowszego kamermoda_ml ( na serwery prywatne) wypakować go gdzieś indziej niż jest metek i wziąść z niego metin2mod.exe i metin2.bin a następnie wypakować root i znaleźć serverinfo.py i używając metin2contentchanger ustawić sobie IP i porty priva a potem spakować root i uruchamiać przez metin2mod.exe

Opublikowano

你好 ;)

łąśźćżććóę

to nie są żadne chińskie znaczki <_<

masz tu tutka :

http://www.mpcforum.pl/topic/192634-tutjak-pisac-po-chinskupodstawy-chinskiego-itp/

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Bo jak odpalasz grę przez tzw. głowę sury to ten exek szuka locale.cfg i jeśli go nie znajdzie ( a w chińskim go nie ma) to myśli że to jest metin2 korea ( w nim też nie ma) i dlatego się tak dzieje. Jest kilka wyjść :

1 . Wypakować locale_newcibn czy co tam jest i wkleić do głównego folderu tak aby tam gdzie jest exe był folder locale następnie wejść w locale i zmienić newcibn na kr

2 . (sposób nie sprawdzony przeze mnie) Utworzyć plik locale.cfg i wpisać w nim newcibn 1 1

3 . pobrać najnowszego kamermoda_ml ( na serwery prywatne) wypakować go gdzieś indziej niż jest metek i wziąść z niego metin2mod.exe i metin2.bin a następnie wypakować root i znaleźć serverinfo.py i używając metin2contentchanger ustawić sobie IP i porty priva a potem spakować root i uruchamiać przez metin2mod.exe

locale cfg w notaniki ? notatniku* xD?

stats.php?id=38755">'

Klepnij -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...