Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheaty

Kapec120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

...E kapec mam w tym haku anny weapons ale kiedy strzelam np. famasem w kolesia to on nie traci zycia

Opublikowano

No nie umiem, przyznaje ale mógłbyś napisać (jakby Ci się chciało) jak się ściąga z tej strony. Prosiłbym wszystkich chętnych. Zauważyłem że mam już przerombane. Obiecuje, gdy ktoś mi pomoże nie będę już spamować.

Znawca
Opublikowano

DOROŚNIJCIE, WRÓĆCIE NA FORUM GDY OSIĄGNIECIE WIĘCEJ NIŻ TE WASZE 9 LAT, że nawet z rapidshare nie umiecie ściągać.... Żenada.

Opublikowano

Sie geniusz urodził. Ledwie z porodówki wyszedł z smoczkiem w gębie i już wszystko umiał. TY NAPEWNO TEŻ MUSIAŁEŚ SIĘ NAUCZYĆ!!! A NIE "ŻENADA" "ŻENADA" I SOBIE POMYŚL ŻE MAM WIĘCEJ LAT OD CIEBIE!!!

Tobie pewnie trzeba pieluche zmieniać!! ŻENADA!!!!

Znawca
Opublikowano

Możliwe, że jesteś starszy, ale kilka powodów dla których nie jestem dzieckiem neo, a ty jesteś:

- Znam podstawy ortografii

- Szanuje innych userów

- Nie spamuje

- Mając 10 lat już umiałem ściągnąć coś z rapidsharem

- Znam inny język niż Polski

A nawet jeśli by mi musieli pieluchę zmieniać to pisząc to urażasz wszystkie osoby chore i oznacza, że ich nie szanujesz.

Opublikowano

jak wiesz jak zrobic zeby zadzialaly to poprostu powiedz hackerom xD...

9Dragons Veteran Player <--- DB8 WT Hybrid

Jeśli masz jakieś pytania na Temat 9Dragons zapraszam do działu 9D lub Napisz PM, na pewno odpowiem. :)

Opublikowano

wchodzisz w rapida dajesz Free czkeasz tam 30 sec powyzej wyskakuje kod wpisujesz go dokładnie i tam masz download via globalcrossing cos takiego nie musisz dziekowac to dla geralta

Opublikowano

@up

jak włączasz 500 hacków na raz to co się dziwisz? Myślisz, że włączysz hacka, w dupie se pogrzebiesz i jesteś Macho? Jak nie umiesz hackować- nie hackuj

bez gif.

Znawca
Opublikowano

Marcinie!

Każdy hack po jakimś czasie może stać się wykrywalny. Tym więcej osób korzystam tym łatwiejszy do wykrycia jest. Jeśli jest już wykrywalny to oznacza, że już kapec sobie nie pogra,a gdyby nie Wy to by sobie jeszcze grał. I powinieneś być mu wdzięczny, ponieważ tu chodzi o przyjemność gry, a poza tym przeklinasz bo straciłeś konto 1-2 lvl i wyzywasz innych graczy? Powinieneś dostać warna

Znawca
Opublikowano

I dobrze Ci tak, że zbanowali Ci 36 lvl. Gdybyś nie cheatował byś nie dostał bana.

Znawca
Opublikowano

Lol już spamujesz jaki ty wspaniały i gówno ja mam konto 100 lvl i co. Albo 3 lvl i ratio 5.3. A poza tym zaglądaj czasem do słownika ortograficznego jeśli wiesz co to jest!

Opublikowano

Dobra dzieciaku nie spamuj miałeś z 3lvl i ci zbanowali potem na postaci miałeś ok 8lvl i piszesz że niby miałeś 39lvl jak ty nie doszłeś z lvl do ok 10 lvl a jak niby masz postać na 49lvl to cho zagramy 1 vs 1 ale ty nie zagrasz bo jej nie masz albo powiesz że nie możesz grać albo coś w tym stylu bo jesteś oszustem i noobem

http://www.youtube.com/watch?v=N9mhuEtDhQ8&feature=plcp

Twórczość młodego rapera. Wchodźcie i oceniajcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...