Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Extrememt2 [Pl][Dedyk]

WuZy

Podoba sie serwer?  

723 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba sie wam serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przy rozpakowywaniu / instalowaniu

Moderatorze pamiętaj .. Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu

• Odpowiedzi 208
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nic nie musiałem wpisywac.Dobra już zaraz padne od 5 h prubuje dostać pomoc nie moge chodzić nie moge bić nie moge nic wszystko muze robić za pomocą myszki.GM sobie jaja robi i każe mi podł,aczyc klawe (idiota to jak bym z tym neosem pisał) chociaż mam laptopa pomużcie bo ja z tym idiotą nie wytrzymuje.

Opublikowano

Serwer do bani, połowa tekstów nie przetłumaczona, niemiła atmosfera, brak cenzury przez co czat zaspamiony tekstami typu "jebana cioto" gracz 1 na 10 odpowiada na pytania. Nie polecam a autor prezki minusa dostaje za wklejanie takich serverów.

Opublikowano

Omg walcie się z tym servem... omg nie umiesz zrobić serva to nie pchaj sie nobie jesteś żałosny,to nie jest dla takiech dzieci jak ty daj sobie spokoj z tym lepiej zajmij sie klockami lego najlepiej z instrukcją.. o losie coraz to gorsze nobki;/

23242987.th.jpg

Opublikowano

Nie polecam serwa gdyż ludzie obsługujący go to totalne debile. Nie mówię tu o wszystkich. Spoko byli czekolada scoobi i sonik, a reszta to zadufane dupki którzy czują władze bo serwer jest ich. NIE POLECAM

Opublikowano

Ali..Ale to jest s1 a nie s2 .. Na s2 byli scooby itd ...Tutaj jest Demonic ( Ja ) .. GodIsHell i MC ..

Moderatorze pamiętaj .. Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu

Opublikowano

JA NA TYM SERWIE DOSTALEM BANA IP NA POSTAC 2 LVL GM JEST ZJEBANY !! MIALEM TEZ TAM WOJA 48LVL NIE MOGLEM SIE ZALOGOWAC GADALEM Z GM I MOWI CALY CZA ZE MAM NA FORUM PISAC NIE POLECAM

ZMARNOWALEM NA TYM SERWIE DZIEN ZAL!!!!!

Opublikowano

Witam

Jakie są tu maksymalne wartości bonów, tzn. ile np. jest maksymalnie ABS na magię w bonie lub na bronie i czy jest 6-7bon, jakie wartości tam wchodzą. Proszę o pomoc dal + lub -, jak kto woli. Pozdrawiam

cooltext488469316.gif

gibatm.png

Opublikowano

witam, co jest z reje? Zrobiłem 2 konta, ściągnąłem klienta wchodzę wpisuje login i hasło i "konto nie istnieje"

już działa, podana rejestracja na początku tematu jest zupełnie inna nić powinna być ale szczegół. Lipa troche z butami wiatru poniewaz na kliencie ich nie widac, kupiłem i tak chodze i tak, więc.....

@edit2

Klient się coś pieprzy zaraz po zainstalowaniu działa a po wyłaczeniu juz autopatcher nie działa

Opublikowano

Jak tu ubrać buty wiatru cholera? Klient - nie działa, metin z zmienionym packiem na bronie - nie działa- zwykły metin + spolszczenie - nie działa, to jak do cholery?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...