Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skąd Ci Z Allegro Mają Tyle Yangów.. ?

-kun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Zastanawiam się skąd ludzie z Allegro mają tyle Yangów, że sprzedają 1000 sztuk po 100kk.. ? Po prostu Chińskie Farmboty czy jest jakiś sposób..? Głowie się nad tym i nie mogę nic wymyślić.

Opublikowano

Niektórzy nie maja tyko oszukują Ludzi....

((-_(-_-)_-)) Jest Nas Wielu ((-_(-_-)_-)) nas nie pokonacie ((-_(-_-)_-))

Opublikowano

pewnie mają ze 30 kont na exp bocie ustawione drop zbierają itp i mają kase :D

Pozdro.

nowyobrazmapabitowa2.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Zbieram Tylko + chcesz Daj - Ale Tylko w słusznej sprawie ;)

GG 12450146 specjalizuje Się tylko w Metinie i w Sprawach Komputera.

Opublikowano

kupują na goldfast bardzo tanio i na allegro drozej sellaja jak tam kupują cały czas to niezłe zniżki mają a na allegro troche drożej i na tych 100sztukach troche zł zarobią

@edit wyrównałem ci do 0

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

No to by miało sens.. ;)

@Edit..

i jeszcze jedno nie mam pojęcia od jakiego dzieciaka dostałem minusa..

Opublikowano

kupują na goldfast bardzo tanio i na allegro drozej sellaja jak tam kupują cały czas to niezłe zniżki mają a na allegro troche drożej i na tych 100sztukach troche zł zarobią@edit wyrównałem ci do 0

Moglbys podac cala stronke bo zastanawiam sie nad kupnem :) a i leci + dal Kun i cb marihuana661

21939.png18706.png

200 Postów[X]

250 Postów[X]

300 Postów[X]

400 Postów[X]

slidbar.gif

Kiedyś zbierałem -

A teraz Like

Opublikowano

dokładnie kupują na gtmmo albo goldfast i sprzedają drożej na allegro

sam tam kupuje i za 100kk place nie co ponad 13zł* (na allegro ponad 20zł) i oczywiście + 10% do każdego zamówienia czyli 110kk ;)

płaci sie w Euro, Dolcach i w Funtach, wystarczy miec konto w PAYPAL lub Moneybookers. Oczywiście auto-przewalutowanie z naszych polskich PLN jest ;]

w zależności od kursu euro, dolca i funta ceny skaczą do max 5zł w góre i spadają. Oczywiście płacą w np. dolcach cena jest równa np. funtowi ;)

1kk za 125zł u nich

1kk za 200zł na allegro

tak was robią w konia ;)

Opublikowano

Kupiłem ponad 6kkk. Jak zaczniesz kupować to będą cie traktować po królewsku na tacy. Po wypełnieniu formularza z twoimi danymi czas na formularz z uzgadniający odbiór yangów ;] Podajesz nick postaci (ta która będzie odbierać) królestwo, miasto, następnie po może 10 min przychodzi email że yangi gotowe i piszą żebyś pierw wystawił tobół z 999'999'999 a potem 100'000'001 (to gratis +10%). Oczywiście to zależy ile kupiłaś. Możesz nawet 3x po 999'999'999 wystawić jak kopiłeś 3kkk :D no i gratis boski

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

teraz zauważyłem ze są tanie na

www.metin2.cc

1kkk kosztuje 26zł a na allegro po 50zł

21939.png18706.png

200 Postów[X]

250 Postów[X]

300 Postów[X]

400 Postów[X]

slidbar.gif

Kiedyś zbierałem -

A teraz Like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...