Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niespotykane!

Luq4327

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam kilka pytań które myśle przydadzą się też innym a więc ile zarabiacie dziennie SM prze AOL 9.5 dlaczego niektórzy mają po np. 200 na dzień jak ja mam 40 bo nie da się wypełniać albo się nie włancza co to jest jakieś CW2 bo nie wiem co tam wpisać albo Exp Date albo wypełniam oferte za 30 SM a dochodzi po 16.

Sypią się plusy minusy 5!

xxx

Opublikowano

To zależy tylko i wyłącznie od szczęścia... Nie raz ktoś wypełni reklame dobrze i przyjdzie mu 30 sm a drugi ktoś też wypełni dobrze i nie przyjdzie mu nic. Osobiście 50 sm dziennie wyciągam ale to i tak mało...nie którzy po 100+ nawet 200+ ale to już jednorazowo przy farcie

#JustTheWay

Opublikowano

up nie ywkonałeś do końca i dlatego nic

ja któregos dnia juz dawno wycignalem 163 to mój rekord bo te rklamki podobne sa co na playspanie a playspan bardzo dobrze snam

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Wypełniłem tak jak mówiłeś za 89 czy tam 146 i mi wyszło isali dziękujemy za zamówienie za 15 min napisze czy doszło.

xxx

Opublikowano

YYY Mleko ?

Nierozumiem wypełniłem 2 oferty dobrze 1 za 89 SM 2 za 146 a doszło 16 to ale dobra i tak nie źle jak na 10 minut wypełniania .Polecam wypełnianie nie Sponsorplay tylko to na samym dole.

@EDIT

A wy jak macie ?Wpłaca wam zawsze i tyle samo co pisze?

xxx

Opublikowano

Mój rekord to 186 sm w ok 2 h ale pamiętam że wtedy było kilka ofert +50 sm ; ] wszystko zależy od ilości ofert z dużą ilością sm i od tego czy dobrze wypełniacie oferty.

Opublikowano

Dobrze, że choociaż jest ść zamawienia darmowych SM.Aktualnie ich już nie zamawiamna PL, bo gram na us, a tam robie to samo :P.Mój rekord dziennych SM67 .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...