Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

big problem

spider12344

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam taki problem ze nie moge sie zalogowac na warrock.net bo mi wyskakuje cos o zmianie nicku...

odp na pytanie mam ale na g1 jest inne jak tu... i nie rozumiem jak mam rozwiazac ten problem...

u mnie w nicku jest _ i dlatego to wyskakuje.... pomocy

wrrde0.th.png

Opublikowano

Hmm... prawdopodobnie wpisałeś zły nick -

Miałem to samo gdy niechcąco wpisałem nick z dużej litery, gdy wpisałem go z małej już problemu nie było.

BTW. nie za późno na grę w WarRocka ? - gra teraz ktoś w niego ?

Ale tak btw... jeżeli nick Ci się znudził zawsze w ten sposób można go zmienić ;p

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota." Albert Einstein

e597521fa9f61f60.jpg

Opublikowano

2xUp kurwa mac czy ty czlowieku czytac nie umiesz czy spisz?? ja mowie ze mi odp nie wchodzi (ta co mam na g1) i idioto sie nie mow ze zle wpisalem bo to kurwa jest debilne co mowisz... nie wiem czemu pytania i odp sa inne na warrock.net jak na gamersfirst.com dziwne i napisalem.... a do tego to jest przymusowa zmiana bo nie moge sie zalogowac na warrock.net bo to wyskakuje^^

Opublikowano

Przepraszam za język ale zmęczony jestem i łatwo się wściekam...

Do kurwy nędzy...

Ja tylko powiedziałem że miałem identyczny błąd gdy wpisałem swój nick na warrock.gamersfirst.com z dużej litery i uznało to za błąd...

I kurwa spróbuj zalogować się na warrock.gamersfirst.com bez dużych liter w nicku, a jeżeli to nie pomoże to do chuja pana zmień nick...

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota." Albert Einstein

e597521fa9f61f60.jpg

Opublikowano

@2 UP ma racje

K2 mogli to usunąć . Ale ja wciąż nie kapuje o co chodzi . Bo koleś chyba mówi o ODP. na G1 . Moim zdaniem masz 2 odp. Bo nie ktorzy maja 2 odp. Może pomyliłeś ich kolejność , :>

JEŚLI POMOGŁEM DAJ MIŁY KOMENTARZ LUB 5*

Kto hakuje na POLAND , dla mnie jest NOBEM !!!

NIE HAKUJCIE NA POLAND , HAKUJCIE NA GERMANY!!!

grocik94.png

grocik94.png

Opublikowano

a mi kurwa warrock.net nie chodzi wtf??

222pac.gif

'Nawet w ciemną noc, każdy dzień jest odpowiedni. Żeby nawet gdyby niewiadomo jak jest ciężko, trzymaj głowę w gorze...'

Tupac Amaru Shakur [*]

Opublikowano

a to chujowy bład wpisuje wszystko po kolei nick normalny np beligen12 odp na pytanie dobre takie jak przy zakładaniu konta wpisywalem a tu chujnia i nie wchodzi.... nie rozumiem tego... napewno dobra odp.. a pisze ze nie wlasciwa:/

@edit mam takie pytania:

1) What is your favorite food?

2) What was your first job?

3)What was the name of your first pet?

tych 2 pierwszych wogole przy rejestracji nie dawalem^^ zal normalnie... a to 3 jak dalem odp **** to nie dziala.... :/

macie jakies propozycje?

Opublikowano

hmm z tego co przeczytałem wydaje Mi się że masz już po ACC . Nie wiem 1 raz spotykam się z takim czymś .

grocik94.png

grocik94.png

Opublikowano
spider12344: bo to jeszcze ze starej rejestracji co była kiedyś, a jak robiłeś tylko na 1 pytanie to już pech k2 tego nie zmieniło

"Alea iacta est!"

Opublikowano

@Up

Niestety masz racje . Myślę ,że wiele osób na tym straci .

grocik94.png

grocik94.png

Opublikowano
ale debile czytac nie umiecie????? tu chodzi o zmiane nicku tylko^^ na g1 pass zmieniam co tydzien lool2 acc mi nikt nie moze ukrasc zal mi was

Jak Ci nas żal to po co piszesz na tym forum o porade ?? Dobra koniec !!! NIe wiemy co masz zrobić BYE .

grocik94.png

grocik94.png

Opublikowano

to jest po to by to inteligentni ludzie czytali sie wypowiedzieli... jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj...

@edit ludzie wezcie cos podpowiedzcie

Opublikowano

Kurde sam zamotałeś o co ma tu biegać! Pierw mówisz że coś z nickiem jest nie tak, zaraz że jakieś inne odp. Przeczytaj może 5 razy porządnie te posty co były wyżej a nie odrazu kurwami rzucasz na lewo i prawo. Widać że czasem jakieś debile się trafią.

NIE HACKUJ NA POLANDZIE!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

userbar604588xn7.gif

ArsenalUserbar.gif

Opublikowano

siureq napisałeś 5 razy w tym topicu wkurwia mnie to że spamujesz

spider możesz napisać ticketa ale nie wiem czy pomoże

@sry za duble

Opublikowano
siureq napisałeś 5 razy w tym topicu wkurwia mnie to że spamujesz

spider możesz napisać ticketa ale nie wiem czy pomoże

@sry za duble

Sorka no ale kurcze jestem nowy na forum . Wiesz musze się przestrzegać spamu bo na innym forum co byłem tego nie było . Więc PRZEPRASZAM WSZYSTKICH .

grocik94.png

grocik94.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...