Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Nexon Noob

Maniek190

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o pomoc kupiłem NX za 10euro (39,89 PLN) i nagle pozostało 6 sekund POŁĄCZENIE ZOSTAŁO PRZERWANE zeżarło mi kase nie mam juz nic na koncie co najlepsze to mi jeszcze nie doladowało NX'ów

[

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSswGAnyS2M11-fF_vrbZ69Y76KFRhTOIjgjTagx1Hoz2N8aD0&t=1&usg=__Ac6-PXZrnFHCWUGtslZI-txDEU8=

[/url]
18706.png

10 postów [x]
15 postów [x]

25 postów [x]
30 postów [x]
50 postów [x]
75 postów [ ]

105 postów [ ]
120 postów [ ]
180 postów [ ]

Opublikowano

Może spróbuj jeszcze raz zadzwonić pod ten sam numer. Jeżeli nie to weź poczekaj do jutra, jak Ci nx nie dojdzie to trudno, kasa w błoto. Jak masz jakiś dowód że wydałeś te 10 euro na nx to możesz napisać do nich o zwrot kasy lub doładowanie nx.

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

Opublikowano

Może spróbuj jeszcze raz zadzwonić pod ten sam numer. Jeżeli nie to weź poczekaj do jutra, jak Ci nx nie dojdzie to trudno, kasa w błoto. Jak masz jakiś dowód że wydałeś te 10 euro na nx to możesz napisać do nich o zwrot kasy lub doładowanie nx.

nie moge zadzwonić na ten numer ponieważ nie mam juz nic na koncie a screena nie zrobiłem bo mi matka wyłączyła komputer bo sie wkurzyłem

[

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSswGAnyS2M11-fF_vrbZ69Y76KFRhTOIjgjTagx1Hoz2N8aD0&t=1&usg=__Ac6-PXZrnFHCWUGtslZI-txDEU8=

[/url]
18706.png

10 postów [x]
15 postów [x]

25 postów [x]
30 postów [x]
50 postów [x]
75 postów [ ]

105 postów [ ]
120 postów [ ]
180 postów [ ]

Opublikowano

No to masz problem, nie masz żadnego dowodu, nie możesz już zadzwonić pod ten sam numer to tracisz euro jak Ci nx nie doładują. Przykro mi, możesz się jedynie uderzyć w głowę.

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

Opublikowano

No to masz problem, nie masz żadnego dowodu, nie możesz już zadzwonić pod ten sam numer to tracisz euro jak Ci nx nie doładują. Przykro mi, możesz się jedynie uderzyć w głowę.

dzięki za pomoc

[

[/url]
18706.png

10 postów [x]
15 postów [x]

25 postów [x]
30 postów [x]
50 postów [x]
75 postów [ ]

105 postów [ ]
120 postów [ ]
180 postów [ ]

Opublikowano

Japierdole.. Zostało by ci 0.000000000001 sekundy i tak nie dostaniesz nx. Zapisz kod, doładuj jutro za 10 zł i ciesz sie NX'ami.

PS:10 euro=39zł ok, ale płacisz za każdą ROZPOCZĘTĄ minute 7.35 zł. dlatego wyjdzie ci 45 + zł.

Opublikowano

najlepsze jest nie wiecie a gadacie tam jest takie cos jak pomoc i wszystko jest napisane jezeli zapisales swoj kod na który dzwoniles to kliknij dokoncz tranzakcje czy cos takiego a nie jak inni pierdola kasa w błoto nie wieecie to morda

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

2 temat taki sam nie wiem co z tym nexonem ja zawsze doladowywalem za 40 zl i tyle zabieralo

Pooo cooo? Mi to nie potrzebne jestem pro nie gram na hackach !!!! xDD

Opublikowano

najlepsze jest nie wiecie a gadacie tam jest takie cos jak pomoc i wszystko jest napisane jezeli zapisales swoj kod na który dzwoniles to kliknij dokoncz tranzakcje czy cos takiego a nie jak inni pierdola kasa w błoto nie wieecie to morda

To TY nie powinieneś się udzielac, skoro nie wiesz :).

Nie musisz klikac "Zamknij transakcje". Równie dobrze,możesz wyłączyc stronkę, to nie ma znaczenia. Ja np ładuje nx, wszystko wyłanczam (przeglądarke również) i idę grac. Nic nie musisz wciskac, po prostu musisz miec na kącie kase z nadmiarem.

Najlepiej i tak kupowac przelewem. Jeśli np ładujesz przelewem za 20 euro, masz 4 k nx więcej.

Opublikowano

nie oplaca sie kupywac przez rozmowe wiem ze troche sie oplaca ale nie wiem czy napewno mozna bana dostac znajomy z clanu kupil 50k nxow i nastepnego dnia dostal bana (wydal 160zl) nie wiem czy mu w to wierzyc najlepiej kupuj przez paysafecard albo zostaje nam czekac az udostepnio polakom przelew bankowy

xVirhordx.png
Opublikowano

nie oplaca sie kupywac przez rozmowe wiem ze troche sie oplaca ale nie wiem czy napewno mozna bana dostac znajomy z clanu kupil 50k nxow i nastepnego dnia dostal bana (wydal 160zl) nie wiem czy mu w to wierzyc najlepiej kupuj przez paysafecard albo zostaje nam czekac az udostepnio polakom przelew bankowy

Przelew jest udostępniony. -.-

Co, niby dostał bana, za ładowanie NX za telefon? Fajnych masz kolegów.. <_<

Za ładowanie NX nie ma banów! Jak można na coś takiego wpaśc wgl? <_<

lukas1110 lubi to
  • 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...