Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo.! :D jak all wiedza jak instaluje sie patcha 4.3 i odpali metka a potem multihacka 1.4 to on dziala i wszystkie jego funkcje, ale loga nas niestety bo metin2client jest inny ;( da jakos zaradzic? moze inny patch albo client czy cos no niewiem napiszcie czy prubowaliscie vos kombinowac ;p

PeKaWu lubi to
Opublikowano

Pierw spatchuj metka na full, skopiuj nowe metin2client.bin na np. Pulpit, zainstaluj patcha 4.3 czy jakiego ta chcesz i wklej z powrotem najnowsze metin2client.bin które dałeś np. na Pulpit.

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Opublikowano

ok narQ wypowiedz sie jutro jak wstaniesz ;p bo niejestem pewien czy to zadziala

Edit: niedziala ;p kurde niewiem jak to zrobilem ale miesiac temu okolo albo mniej mi dzialalo na hs3 wlazalem metka potem hacka i mnie logalo i jak sie znowu zalogowalem to all mialem ale przeinstalwalem metka i juz tego nierobilem bo mnie kickalo (mialem dmg a bylem bez hs2)

Opublikowano

a rok temu działało em2 takie samo przez pół roku bez update a teraz nie działa! KURDE! <_<