Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Ciekawy Sposób Na Zarobek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam!

Chciałbym wam przedstawić sposób na bardzo ciekawy,ale dość ryzykowny.Jeśli taki temat był to bardzo przepraszam.

Potrzebne rzeczy:

-minimalny wkład finansowy [zależy od serwera na Monastyrze wystarczyło mi 20kk]

-troszkę SM [do zarobienia polecam ten tut http://www.mpcforum.pl/topic/234542-tut-najlepsze-sposob-na-sm-za-free-lepszy-niz-sponsorpay/ ]

-cierpliwość

-szczęście

Zaczynajmy:

1.Kupujemy jakąś broń,która ma średnie lub umiejętności najlepiej +9.

2.Kiedy zarobimy już troszkę SM otwieramy Item Shop,następnie wchodzimy w zakładkę "Udoskonalenie"

To jest ukryta treść, proszę

3.Kupujemy "Zaczarowanie Przedmiotu",które kosztuje 59 SM.

4.Gdy już będziemy mieli "Zaczarowanie Przedmiotu" w swoim eq przenosimy je na broń na,której chcemy zarobić.

5.W zależności od szczęścia broń ma większe lub mniejsze śr/um.

6.Jeśli ma większe to zostawiamy dla siebie lub sprzedajemy i cieszymy się z zysku.

Ja w ten sposób bardzo się wzbogaciłem,ponieważ w FMS-ie +9 zmieniłem średnie z 7% na 38%.Przepraszam za brak kolorów,ale nie miałem zbytnio czasu.Wiem,że tut krótki,ale być może przydatny.Życzę dużych zarobków.

Dziękuję użytkownikowi Hooligan za przypadkową pomoc w odnalezieniu tego sposobu.

Edytowane przez Converq
Opublikowano

ja wole kupic jakies butki 3bony i jak jest reklama z tchibo to na nubskich kontach je robie i do butow wrzucam i dokładnie 7par butow 2kpz zrobiłem jedna para okolo 100kk na twierdzy a bawienie sie w sr to długo by było a jak by wesz np 40 to za 700kk by nie poszedl a 2kpz gładko wchodziły

Endziu lubi to

1378747514-U216092.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...