Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vip Hack

KarolII

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do zaoferowania Vip Hack z opcjami

5th Slot

Crosshair

Inst. Spawn

Scope

No Spread

No Recoil

Unli stamina

Superjump

Dig

NFD

Near Fog

Far Fog

No Bounds

ESP

Vehicle GPS

Player BOX

Glass Walls

Fast A/M/F/R

Unli Ammo

Anti Kick

Silent Walk

Sky Stormer

No Water

HeadShot

FaF

OPK

Invisible

SVP

Prone

0-Delay

Auto Ammo

Auto Medic

STW

WTW

Premium Gold to jest premium nie tylko obrazek

Weapon (famas,awn,psg,m60,mac10,xm8,l85a1)bronie zadają obrażenie.

Hack kosztuje 25 zł na 3 miesiące

Kontakt:GG 7317933

Opublikowano

Brawo dla zalozyciela tematu, chociazbys sie postaral bardziej, bo obecnie Weapon damage jest zapatchowane, dodatkowo player boxes tez ;]. Nie tu frajerow szukaj.

Ohh, "Premium Gold to jest premium nie tylko obrazek", tego chyba juz nie musze komentowac :].

Opublikowano

hehe no widac K2 znowu chcial kogos wyjebac z vipem ;] hehe co za kurwa leb w huj, zalozyl nowy nr gg i usera na forum i dalej czeka zeby jakas wyjebe zrobic, co za jelop w huj ;] I oczywiscie hack jest ponoc tylko na niemieckim i francuskim rynku i zaplata za hacka 25zl orange, ale podajesz kod na gg i juz wtedy k2 sie nie odzywa ;] dobra zaplata za vip hacka ktorego nie dostaniesz tylko pojdzie wyjeba hehe ;]

Opublikowano

Niewiem jak wy ale ja do niego napisałem dałem mu doładowanie i powidział że dostane hack jutro.

Opublikowano
Niewiem jak wy ale ja do niego napisałem dałem mu doładowanie i powidział że dostane hack jutro.

Zostawie to bez komentarza ... Albo dobra nie hahahahahahahhahah ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^.

Szybko doladuj sobie moze jescze nie zdazyl tego kodu uzyc xD .

Aha i jak bys nie obczail, to on cie oszukal.

Opublikowano

Buahhah! no to mozesz sie pozegnac bo zadnego hacka vipa od niego nie dostaniesz bo on robi wlasnie takie wyjeby ze dajesz mu kod z orange na gg i on mowi ze pozniej da ci hacka i sie nie odzywa, k2 to jedna wielka pierdolona wyjeba, k2 to ten koles, zreszta zobaczysz sam ;]

Opublikowano

kwas można zawsze zobaczeć 25 zł nie zbawi mnie ja mam vip hack od 1 kolesia sprawdzonego i mam tam famas m60 psg z obrażeniami standartowe opcjie i jest git gitara gram na nim już 2 tygodnie 0 banow 0 kickow i dobrze się gra gram tylko na niemickich serwach.

Opublikowano

no tez 25zl nie majatek ale wiesz, samo wkurwienie, moze sie okazac ze bedzie hack a moze byc wyjeba

Opublikowano

Kwas no ja wiem 25 zł majątek nie jest ja płace za 6 miesięcy 50 zł a mam hack mini vip standartowy dobry hack i chwale sobie go jak chcesz dam ci namiar chcesz?

Opublikowano

@Topic'o-dawca, założyciel, report !! regulamin : to nie allegro, albo za darmo albo wypierdalaj

Pewien naukowiec z Argentyny dowiódł, że ludzie z małym ilorazem inteligencji czytają posty na forach, trzymając rękę na myszce.

Nie trudź się na jej zdejmowanie, już za późno ! ;)

Text best :P

Opublikowano

Dajesz tego hacka (jak masz) a jak nie to wypierdalaj z forum.

Gg 828754

Hackuje na Poland server ! I co mi zrobisz ? Gówno mnie to obchodzi ,że mieszkam w Polsce !

Niemcy i inne kraje też chcą pograć (są też ludźmi a nie "nie hackuj na poland") Niemcy też mają hakerów !

Dasz mi bana za to ? Ch** mnie to ! Zrobię nowe konto !

Nie piszę poprawnie po Polsku.Co cie to jak ja pisze? mój interes !

Opublikowano

hack taki sobie działają bronie famas g36 m60 psg ma obrazenia 100 % reszta 25 % obrażeń ma hack ma troche virsow ale nieszkodliwe.Do opcji działają ale np opk nie działa :-/

Opublikowano

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH

Jeden mądry ryzykował i ma tearz hack dobry i tanio teraz kurwa będziecie prosić aby sprzedać kurwa hahahah

Opublikowano

'KarolBM' , 'KarolII' omg widac od razu, ze multi acc, jeden jest aktywny, gdy drugi nie jest. Jednym slowem porazka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...