Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim.Dostalem kilka dni temu we wtorek bana powód "nie legalne używanie programow" ok ale jakie programy jak ja nic nie mam to że wygralem z 60 lv i nagral demko to inaczej jest jak ja bije a ty to n. ogladasz.więc mam pytanie do Was jak odzyskac konto miesiac to nie dużo ale w miesiac potrawilbym wbic 20 lv ; / więc bardzo was prosze jak odzyskac konto wszystko po kroczku mi npiszcie bo nigdy wczesniej nie dostalem bana z góry dziękuje wam :)

Mahariashu.png

fma.png

a34969d5fa9f492fa362bb103e3db759.0.gif

Opublikowano

Heh witaj! ja tez bana na miecha dostalem!

pr000000 postac w miesiac bym wbil z 54 z 70+ ale niestety ;d

teraz na privach gram tzn szukam jakiegos

moze znacie jakis fajny? taki jak spacelongju2 albo jakiegos priva gdzie sa eventy co 30-60 min?

Opublikowano

To tak zaczne wszystko od początku.

Jest to piątek tamtego tygodnia.Jak to wieczorkim to pvp chcialem zrobic i wypado na jakiegos kolesia z 60 lv.No wiec cóż moze wygram i co sie okazalo ??? Wygralem ale on mi z tekstem "Ban wszystkie pvp nagrywam masz bana...." Ja sie zbytnio nie przejolem o nic nie mam.Wiec jest sobota nic niedziela nic poniedzialem nic i we wtorek przychodze ok. 17 bo po treningu chcialem sobie zograc a tu "konto jest zablokowane..." wiec wchodze na mail i pisze do nich a Ci mi odzrucili wiadomość.... więc mam pytanie jak napisać do supportu z prozba o odwolanie bana.

Mahariashu.png

fma.png

a34969d5fa9f492fa362bb103e3db759.0.gif

• 8 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...