Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Merkon - Nowy Global Moderator Mpcforum

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mounthains
Opublikowano

Czyli, żeby być GM'em wystarczy wytrzymać trochę jako moderator Metin2 :O

Anyway - mało Cię i tak znam, ale congrats.

Czepiasz się moich słów :). Wiesz dobrze o co chodzi ;)

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że ja jego aktywności jakoś nie odczułem.

@Up

Czy ja mówię o wszystkich? Powiedziałem tylko, że tak to zabrzmiało oO

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Czyli, żeby być GM'em wystarczy wytrzymać trochę jako moderator Metin2 :O

Anyway - mało Cię i tak znam, ale congrats.

+1?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Panowie, moderowanie metina to kompletnie inna sprawa, nieporównywalna do moderowania CSa czy choćby Maple Story, także bądźmy szczerzy.

Mateq gdyby tylko zmienił swoje podejście do niektórych osób to już dawno by rangę miał, ale nie mi to oceniać.

Graty Merkon, gl :)

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Nie będę się wypowiadał na ten temat ale z pewnej konferencji najważniejsze cytaty dla mnie:

GM "albo mi sie wydaje albo mpc sie zapada w czarna dziure"

MD "dla mnie Mountheins to porazka jako admin i nie wiem co kokoszowi odwalilo"

MD "metin2 to duzy dzial i tam jest pelno roboty. Nie wiem dlaczego uwazaja ze on tak duzo pracowal jak to najwiekszy dzial na forum i jest tam duzo pracy"

GM "idę na odpoczynek, przemyśleć to"

MPCMedia "załatwcie mi po znajomości GM^^"

2006-2010

Opublikowano

geeezzzz iRoku musisz się czepiać wszystkiego ? ... wrzuć na luz, nie ważne jak to jest napisane, wg. mnie samo wytrzymanie w dziale Metin, trzymanie go w "garści" przez około rok (nie wiem dokładnie ile) to już jest dużo...

Gratulacje ;) teraz będziesz miał więcej zabawy ^.^

Opublikowano

Panowie, moderowanie metina to kompletnie inna sprawa, nieporównywalna do moderowania CSa czy choćby Maple Story, także bądźmy szczerzy.

No właśnie w tym rzecz, że jak nie moderujesz dużego działu to twoje szanse na coś więcej są nikłe.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Kurczę, naprawdę nie potrafię wyrazić swego zdziwienia dla całej tej sytuacji. Nie będę więc trollował, hejtował tym bardziej.

Gratulacje.

off

Opublikowano

No właśnie w tym rzecz, że jak nie moderujesz dużego działu to twoje szanse na coś więcej są nikłe.

To się trzeba wykazać, jak się chce pomóc to się coś na pewno uda zrobić, Merkon przez rok (!) utrzymywał ten sam duży poziom jako moderator takiego dużego działu to chyba należy się nagroda, tam codziennie trzeba pilnować wszystkiego. Ja np. nie dałbym osobie, która jak ja np moderuje dział via WWW przez rok - tam pracy jest na prawdę mało, to niby w czym taki człowiek się wykazał ?

Na prawdę, spójrz na to z drugiej strony, bo trochę przesadzasz z tymi zasługami i nagfrodami za nie.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

No tak jak myślałem że w końcu dostaniesz tą posadę. ;] Wielkie gratulacje oraz miłego bycia GMem ;]

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Gość Mounthains
Opublikowano

Niczego nie można Wam przekazać.

Close.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...