Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Old]

ZiolkoJr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cheat już:

DETECTED

UDETECTED 11/5/2010

Link do pobrania:

To jest ukryta treść, proszę

Skan:

To jest ukryta treść, proszę

Funkcje:

-Bone Aimbot - Head or Chest +Prediction

-Shows Aimpoint and Highlights Current Target

-Movable 2D Radar

-Name ESP

-Distance ESP

-Box ESP

-Stealth ESP

-Health ESP

-Bone ESP

-Movable Menu

-Enemy is close warning(10 units), Useful for commando's trying to knife you.

-Increased View Distance

-Console Unlock

-PunkBuster ScreenShot Blocker

Instrukcja:

1) Wszczepiamy hacka dopiero jak możemy już chodzić i strzelać.

2) Naciśnij przycisk "HOME" i ustaw opcje wedle upodobania.

3) Aby używać AimBot'a przytrzymaj przycish "SHIFT"

4) Gotowe!

Notatki

- Aby grać musicie mieć włączony WindowMode - Tryb okienkowy

- Aby odblokować konsolę kliknij "DELETE"

- Aby poruszać się po menu cheata używaj strzałek lub prawego przycisku myszy.

Credits:

scrapdizle, ReUnioN, Drunken Cheetah, patr!ck, learn_more, R4z0r, zoomgod, winslow, smoochy, getmodulehandle, raiders, freaky123

Opublikowano

Dodaje do spisu hacków ;] i plusik ; ]

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

ja nie wiem co mi moze nie dzialac inne dzialja wszystkie elegancko ale ten i pasta aim nie smiga :F Help

21278_23_12_11_6_30_19.png

Opublikowano

Mam pytanko, jakiego injectora użyć do tego cheatu? I czy jeszcze działa? No i jeszcze jedno, mógłby ktoś mi powiedzieć jak użyć tego cheata (chodzi mi o funkcje w danym injectorze).

468x60b1.gif
Opublikowano

Ja używam do wszystkich cheatów Winject

looknij

http://www.mpcforum.pl/topic/226749-tut-winjectexe-instrukcja-obsugi/

Licze na +

stop.gif

Zanim pójdziesz dalej Daj -

Poprosze - i 5 ;) Napewno się odwdzięcze ;)

Du Li 101lvl szaman SMOK - OFF

YT2www 91 lvl wojownik BODY - OFF

Candylongju 85 lvl sura BM - OFF

50 postów - 6.11.10

100 postów

150 postów

200 postów

Opublikowano

Tego winjecta tez używam ale łap plusa za informacje na bieżąca. Nie wiem czemu cheat nie działa... Robię wszystko tak jak trzeba.

468x60b1.gif
Opublikowano

Tego winjecta tez używam ale łap plusa za informacje na bieżąca. Nie wiem czemu cheat nie działa... Robię wszystko tak jak trzeba.

Dzięki , no właśnie mi też coś nie działa .

stop.gif

50 postów - 6.11.10

100 postów

150 postów

200 postów

Opublikowano

Właśnie zioło powiesz nam jak , co ?

stop.gif

50 postów - 6.11.10

100 postów

150 postów

200 postów

Opublikowano

mi działa all oprócz aima może ktoś powiedzieć jak go właczyć?

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

@up

co no właśnie? spam?

czy też nie możesz włączyć aima?

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

no u mnie chodzi all oprócz aima

obok pisze że jest on ale nie celuje

pomoże ktoś?

Opublikowano

Może mi ktoś pomóc ? Wyskakuje mi taki błąd w winjectie:

Both injection-methods failed !

( RemoteLoadLibary and Detourlnjecting )

yyyy.dll ->bfheroes.exe

Target is protected ? err: 0

Opublikowano

Ja naciskam Shift i Aim dziala jak sie patrzy ... trzeba tylko wejść w opcje i ustawić Aima na "on" . wciskacie HOME podczas gry i macie te całą konsolke.

Opublikowano

@up

to masz wininject i wszczepiasz w grę

mi działa tylko po ok 7-8 rundach buster wywala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...