Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra Podobna Do Metin2

rastaFery

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eloo, znacie jakies gry podobne do metin2? Tzn. łatwe ( malo skilli itp. ) i W ktorych nie ma noobow...

Po twojej odpowiedzi wywnioskowałem że sam jesteś noobem i dodam iż nie ma gry bez noobów :)

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Eloo, znacie jakies gry podobne do metin2? Tzn. łatwe ( malo skilli itp. ) i W ktorych nie ma noobow...

W każdej grze są nooby :> A tak to polecam 4story oraz NosTale ;)

1280314365-U1.png

Opublikowano

Mało skilli to z tego co sie oriętuje to 4story ci zostaje.

Jednak ja bym ci polecił ,,rzucić sie na pełne wode,, i zacząć grać w World of Warcraft. Gra jest poprostu super. A jeśli masz jakiegoś kolege/kolegów i z nimi bedziesz grać to jest poprostu super.

Sam przerzuciłem się z metina na WoW'a oczywiście grałem z paroma kolegami bo samemu to się kijowo gra. Ten cały wielki świat. Fakt że jest trochę do ogarniania każdej klasy dzieli się jeszcze na 3 buildy ^^.

Ale 3-7 dni masz 80 ogarniasz sobie postać w 2-4 dni. I już sie spoko gra. Nie spotykam żadnych noobków.

Oczywiście mowa o serwerze prywatnym. Jeśli chcesz zacząć grać polecam www.jargames. Gra na nim nawet sporo osób

Mam nadzieje że pomogłem.

Dawajcie + i 5 :D

To Nic Nie Boli I Nie Kosztuje. :)

Dzięki tym którzy dali + i 5 ;]

Opublikowano

Cabal online ;) polecam ;d

Justin Bieber: Pan bóg* powiedział, że jestem najlepszy.

Eminem: Ja nic nie mówiłem.

* - błąd zrobiony celowo. Bóg jest tylko jeden.

Opublikowano

Jeśli tylko z mmorpg grałeś w Metin2 to raczej podobnej nie znajdziesz bo prawie każda jest inna.

Lecz polecam ci skorzystać z tej strony(spis gier mmorpg):

To jest ukryta treść, proszę

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Opublikowano

Możesz grać w LastChaos bardzo fajna gra najlepsza grafika jaką widziałem ale jest tam dużo skili i jak w każdej grze są też noby ale naprawde polecam tą gre bardzo przyjemnie się w nią gra ma bardzo dobrą fabułę i w ogóle :P

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

Tak jak up, last chaos. Gra dobrze zrobiona, teraz zmieniło sie wiele. Była możliwość sterowania myszką co dla mnie było odrzucające, ale teraz wprowadzili możliwość sterowania klawiaturą więc jest o niebo lepiej. Gra bardzo podobna do metina, wciągająca, a do tego by wbić 30 lev trzeba troszkę czasu poświęcić :))

MW-800x200-banners-2013-8.jpg

Opublikowano

Podobna gra do Metina2 ? Spróbój z innym gameforgeowym shitem. Tylko oni wydają tak mało rozbudowane i jednoczesnie słabe gry dla dzieci. Ewentualnie możesz spróbować grać w Tibie tam też nie są wymagane jakieś szczególne umiejętności, może poza noobieniem. Żeby grać w WoWa musisz ogarniać angielski, żeby grać w Lineage musisz mieć odpowiedni wiek bo clany najcześciej przyjmują od 18 lat a bez clanu w l2 jesteś nikim (chyba, że jesteś hero).Last Chaos to taka marna i zubożała kopia Lineagea. Nawet interfejs został skopiowany, nie polecam. Runes of Magic to znowu gra podobna do Wowa z tym, że w całości po Polsku możesz ją wypróbować, ale odrazu ostrzegam, żę tam nie liczy się grind jak w metinie tylko wykonywanie questów(jak już mówiłem gra wzoruje się na Wowie). Jest jeszcze LOTRO w wersji za free obecnie, ale żeby w to grać musiał byś ogarniać świat z literatury Tolkiena, a jakoś nie wydaje mi się, żę te książki czytałeś. Tak samo w wypadku Warhammera i Conana(obie abonamentowe) bez tego nie będziesz w stanie załapać klimatu gry. Jest jeszcze Shaya, niedawno wydana po Polsku ale tego nie polecam.

P.S Jeżeli zamierzasz grać w Lotro to polecam europejski serwer Snowbourn. Jest tam dużo Polaków sam tam zresztą gram.

Strony deweloperów darmowych gier online wyżej wymienionych, PL pisze przy tych z możliwością gry w języku polskim:

shit gameforge PL

kolejne słabiutka gra od gameforge PL

Strona główna Runes of Magic PL

Last Chaos PL

tego nikomu wyjaśniać nie muszę

Lotro wcześniej abonamentowa, obecnie można już grać w całości za darmo

Shaya PL

Gra mmo dla fanów Twierdzy(Strongholda) Obecnie trwa otwarta beta

Abonamentowe (do większości istnieją też darmowe privy, jak chcesz ich adresy to pisz)

Europejskie serwery World of Warcraft

Lineage II PL*

Warhammer Online

Age of Conan PL

*Istnieje spolszczenie do Lineage, ale tylko i wyłącznie clienta. Dostępne jest pod adresem

"Pro maiore parti illiterati et idiote" Narrenturm

Jestem przeciwnikiem platformy obywatelskiej

Jeżelii już ktoś bardzo chce to proszę o stawianie +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...