Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wall Hack

Szarken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam bana i hostuje mod na priv mój kolega używa wh i nie chce się do tego przyznać. Wiem że go ma bo zawsze celuje tam gdzie zaraz wyjde. Wkurza mnie to dla tego że wszyscy grają uczciwie a on hacka używa.

Moje Pytanie

Czy jest jakaś komenda którą mogę wpisać do konsoli żeby sprawdzić czy ma jakiegoś haka. Jeśli nie ma takiej komendy prosił bym o jakiś program do tego, wiem że istnieje taki program bo kolega go używa tylko chwilowa ma bana na kompa. Z góry thx za odpowiedź.

Opublikowano

Ps. Bana mam za hostowanie a kolega nadużywa czitów. Zombi mod ja wywarzam drzwi on strzela do mnie odsuwam się i za chwile zabija mnie przez ścianę. Ludzie dochodzą do gry jeszcze klasy nie wybrali i już ich zabija.

Biegnę za nim on strzela pod siebie i zabija kogoś. Zawsze zabija mnie z Qs przez pół westlandu. W modzie one in the chamer zabija kogoś odwraca się i znowu kill. Kolega ogląda killcama a on go zabija czy to nie wh??? Wiem że tak wygląda wh (oczywiście bez qs) wszystkie wh jakie widziałem na youtobe i na filmach innego kolegi maja napisy nad graczem nawet jak oglądają killcama czy wybierają klasę.

Opublikowano

ale jest program chyba vac tylko skąd go pobrać. Kolega mówił że trzeba pobrać jakiś program potem wpisujesz coś do konsoli i już widzisz kto czitów używa.

Opublikowano

Ps nawet jak go wywalę to on będzie mi spamował ze nie ma wh na steame, skype i w szkole więc wole mieć jakiś dowód.

co my mamy poradzić na to, że masz popierdolonych kolegów?

Opublikowano

Mnie jak kolega wkurwia bo używa wall hacka to ja też używam i wale jak noob :(

A potem jesteśmy na siebie źli przez pare dni xD

1313798626-U268549.gif

Sam na 32 w zombie bez użycia maszyny z napojem reanimacji

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...